Beşiktaş Aaron Boupendza bombası! Süper Lig devi görüşmelere başladı

Aaron Boupendza bombası! Süper Lig devi görüşmelere başladı

12.01.2023 - 15:46 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de ara transfer dönemi bugün resmen başladı. Çalışmalarını sürdüren Süper Lig devi, eski gol kralı Aaron Boupendza ile temasa geçti.

Aaron Boupendza bombası Süper Lig devi görüşmelere başladı

Süper Lig'de ara transfer dönemi bugün resmen başladı. Ara transfer dönemi 8 Şubat'ta tamamlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitlerini ikinci transfer ve tescil dönemi ile ilgili olarak belirledi. Buna göre en çok harcama limiti olan takım yüzde 40 sapma payıyla birlikte 1 milyar 587 milyon 813 bin 348 TL ile Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe'yi 1 milyar 545 milyon 820 bin 482 TL ile Galatasaray takip etti. 3'üncü sırada 1 milyar 42 milyon 337 bin 863 TL ile Trabzonspor yer alırken, Beşiktaş'ın harcama limiti ise 981 milyon 084 bin 511 TL oldu. 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

WEGHORST AYRILDI

Beşiktaş'ta golleriyle taraftarların gönlünde taht kuran Weghorst, Premier Lig devi Manchester United'la anlaştı. Hollandalı golcü özel uçakla İstanbul'dan ayrılırken, siyah-beyazlı kulüp bu anlaşmadan 3 milyon euro kasasına koyacak. Weghorst'un gidişiyle birlikte golcü arayışlarına başlayan Beşiktaş yönetimi bir yandan Vincent Aboubakar'ın Al Nassr'la sözleşme fesih haberini beklerken, alternatif isimler için de harekete geçti.

BOUPENDZA İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Siyah beyazlılar, Al-Shabab'tan ayrılmak isteyen Aaron Boupendza'yla bir görüşme yaptı. A Spor'da yer alan habere göre; başarılı golcünün Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı belirtilirken, görüşmeleri ilerletmek adına temaslar sürüyor.

Haberin Devamı

KORKUTAN GÖRÜNTÜ

Teknik direktör Şenol Güneş'in de bu transfere onay verdiği belirtildi. Aaron Boupendza, Hatayspor kariyerinde çıktığı 38 maçta rakip fileleri 22 kez havalandırdı. Yıldız forvet, takımının Al-Fateh ile oynadığı maçın 65. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yapılan kontrollerin ardından Boupendza'nın ayak eklem bağlarında yırtık meydana geldiği ve sahalardan 2 ay süreyle uzak kalacağı belirtildi.

Aaron Boupendza bombası Süper Lig devi görüşmelere başladı

Yazarlar