İngiltere Premier Lig Aaron Ramsdale: Birisi bana kötü davranıyor!

Aaron Ramsdale: Birisi bana kötü davranıyor!

14.11.2023 - 19:15 | Son Güncellenme:

Arsenal'ın tecrübeli file bekçisi Aaron Ramsdale suskunluğunu bozdu.

Aaron Ramsdale: Birisi bana kötü davranıyor

Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal'ın tecrübeli eldiveni Aaron Ramsdale, bir televizyon kanalına konuştu. David Raya transferinin ardından forma şansı bulmakta zorlanan Aaron Ramsdale şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Eğer benden 90 dakika boyunca futbol maçına konsantre olmamı istersen, işim biter. Son zamanlarda asla çıktığım karşılaşmalara tam konsantrasyon sağlayamıyorum. İşte bu yüzden hayranlarla bir araya geliyorum ve şarkılara eşlik ediyorum. Birisi bana kötü davranıyor ve ben de dönüp onlara biraz karşılık vereceğim."

Aaron Ramsdale, Arsenal'da bu sezon 7 maça çıktı. Tecrübeli eldiven bu müsabakalarda 8 gol yerken, 2 maçta kalesini gole kapattı. İngiliz file bekçisinin arsenal ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Aaron Ramsdale'in güncel piyasa değeri 32 milyon euro.

Sheffield United altyapısında yetişen Aaron Ramsdale daha sonra Worksop, Bournemouth, Chesterfield, AFC Wimbledon formaları giydi. Arsenal, 2021-2022 sezonunda 28 milyon euro ödeyecek Aaron Ramsdale'i renklerine bağladı. 25 yaşındaki kaleci, İngiltere Milli Takımı'nda 4 maça çıktı.

Haberin Devamı

Yazarlar