Fenerbahçe Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli ismi istedi! Son karar Ali Koç'un

Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli ismi istedi! Son karar Ali Koç'un

12.10.2022 - 18:05 | Son Güncellenme:

Premier Lig'e çıkma hedefi bulunan Hull City transfere doymuyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu City, Fenerbahçe'den dördüncü transferini yapmak için kolları sıvadı. Transfer teklifi doğrulanırken son karar sarı-lacivertli başkan Ali Koç'ta...

Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli ismi istedi Son karar Ali Koçun

Premier Lig'e çıkma hedefi bulunan Hull City transfer döneminde iddialı transferlere imza atmıştı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu City, sezona iyi başlasa da kötü giden performans sonrası Shota Arveladze ile yollar ayrıldı. Fenerbahçe'den 3 transfer yapan City dördüncü imzaya hazırlanıyor. Transferin gerçekleşmesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un onayına bağlı. İşte gelişmeler...

Haberin Devamı

İDDİALI BİR KADRO ULUŞTURDU
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Championship'te iddialı bir kadro oluşturmak için transfer döneminde kadrosuna çok sayıda takviye yaptı. Hull City'nin tercih ettiği oyuncuların büyük bir çoğunluğunun Süper Lig tecrübesi bulunması ve Türk isimlerin takıma dahil edilmesi dikkat çekti. Ozan Tufan ve Doğukan Sinik'i kadrosuna katan Hull City öte yandan Allahyar Sayyadmanesh, Jean Michael Seri, Adama Traore, Oscar Estupinan, Benjamin Tetteh ve Dimitris Pelkas'la anlaşma sağladı.

FENERBAHÇE'DEN 3 FUTBOLCU
Hull City'yi yeniden Premier Lig'e taşımayı hedefleyen Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den Ozan Tufan, Allahyar Sayyadmanesh ve Dimitrios Pelkas'ı transfer etmişti. Sarı lacivertliler bu transferlerden hem önemli bir gelir elde etti hem de yabancı kontenjanını boşalttı.

Haberin Devamı

ŞOTA İLE YOLLAR AYRILDI
Lige iyi başlyan Hull City daha sonrasında düşüşe geçti. Championship'te üst üste 4 mağlubiyet gördü. Hull City'de yaşanan bu kötü süreç sonrası Shota Arveladze ile yollar ayrıldı. Veda sonrası teknik direktörlük görevine geçici olarak Andy Dawson getirildi.

SON MAÇTA YENİLDİ
Hull City'de son olarak Huddersfield'la karşı karşıya gelindi. Andy Dawson'ın öğrencileri rakibine 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Hull City, Championship'te 13 puanla 20'nci sıraya geriledi. Hull City ilk 13 haftada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 14 puan topladı

Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli ismi istedi Son karar Ali Koçun

 

ŞENOL ÇORLU'YU İSTEDİ
İngiltere Championship takımlarından Hull City'yi alan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, bir kez daha Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Ilıcalı, Ali Koç'tan bu kez futbolcu değil bir teknik direktör talebinde bulundu. Ilıcalı, Fenerbahçe'nin scout şefi Şenol Çorlu'yu istedi.

TEKLİFİ DOĞRULADI
Hull City altyapısında da değişikliğe gitmek isteyen Ilıcalı, bunun için Fenerbahçe'nin oyuncu izleme ekibinin başında yer alan Şenol Çorlu'ya talip oldu. Ajansspor'a konuşan Çorlu teklifi doğruladı. Çorlu, "Ancak ortada henüz somutlaşmış bir durum yok. Fenerbahçe kulübü izin vermeden bir yere gitmem" dedi.

Durumun bir hafta içinde netleşmesi beklenirken Ali Koç'tan onay çıkması halinde Şenol Çorlu, Hull City altyapısının başına geçecek.

Haberin Devamı

BELÖZOĞLU DÖNEMİNDE SORUMLU OLDU
Uzun yıllar Fenerbahçe U21 takımının teknik direktörlüğünü yapan Çorlu, son olarak 22 Nisan-31 Mayıs 2021 tarihleri arasında Fenerbahçe A Takımı'nda görev almıştı. O dönem takımı yöneten Emre Belözoğlu'nun pro lisansı olmadığı için bu belgeye sahip olan Çorlu, kulübede teknik direktör sıfatıyla yer almıştı. 60 yaşındaki Çorlu, 1984-1991 arasında Fenerbahçe'de futbol oynayıp, iki Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

Yazarlar