Adana Demirspor Adana Demirspor'da Balotelli krizi! Murat Sancak'tan iddialara yanıt

Adana Demirspor'da Balotelli krizi! Murat Sancak'tan iddialara yanıt

31.08.2022 - 14:32 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'da Balotelli krizi günden güne büyüyor. Yaz transfer döneminde birçok Avrupa kulübü ile adı anılan İtalyan yıldızın transferiyle ilgili olarak Başkan Murat Sancak net açıklamalar geldi.

Adana Demirsporda Balotelli krizi Murat Sancaktan iddialara yanıt

Adana Demirspor'dan ayrılmak isteyen ve son olarak da Ümraniyespor maçının bitiş düdüğünün ardından Vincenzo Montella ile yaşadığı olayla gündeme gelen İtalyan golcü Mario Balotelli ile ilgili Başkan Murat Sancak'tan transfer açıklaması geldi.

Haberin Devamı

MAÇ SONU GERİLİM
Spor Toto Süper Lig'in dördüncü haftasında Adana Demirspor, konuk ettiği Ümraniyespor'u 1-0 mağlup ederken 90 dakika sonrası teknik direktör Vincenzo Montella ile Mario Balotelli arasında sert tartışma yaşanmıştı. Deneyimli teknik adam, İtalyan golcünün üzerine yürürken, teknik heyet ve futbolcular tartışmanın büyümesini önledi.

MONTELLA'NIN SİNİRLENMESİNİN NEDENİ
İkinci yarının başında Dzyuba'nın yerine oyuna dahil olan Balotelli, son dakikalarda çalım denedi ve kaptırdığı top sonrası Ümraniyespor tehlikeli atak yakaladı. İtalyan teknik adam Montella'nın yıldız golcüye pas vermediği için tepki gösterdiği öğrenildi.

Adana Demirsporda Balotelli krizi Murat Sancaktan iddialara yanıt

ÖZEL JETLE AYRILDI
Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta Balotelli’nin, Adana Havalimanı’ndan özel bir uçağa bindiği görüldü. 32 yaşındaki futbolcu ve Adana Demirspor’un sosyal medya hesaplarından ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken gerçek ortaya çıktı.

Haberin Devamı

TATİL İÇİN YURTDIŞINA GİTTİ
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli'nin iki günlük iznini yurtdışında geçirmek istediği için kız arkadaşıyla birlikte şehirden ayrıldığını açıklamıştı.

"3.2 MİLYON EUROYU YATIRAN BALOTELLİ'Yİ ALIR"
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Balotelli'nin Sion ile anlaştığı iddialarına ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı; "Sion'la anlaşmaya varması ne kadar önemliyse, ADS ile anlaşamayan kulübün alma şansı olamaz, ne 2 milyon ne yarısı hepsi dedikodu, 3.2 milyonu yatırırlarsa alırlar, daha yatıran olmadığı için bir şey diyemem"

Adana Demirsporda Balotelli krizi Murat Sancaktan iddialara yanıt

DAHA ÖNCE 4 MİLYON EURO DEMİŞTİ
Sancak daha önce televizyona yaptığı açıklamada İtalyan forvetin takımdan ayrılma arzusunun olduğunu belirtmiş, istedikleri bonservis bedelinin 4 milyon Euro olduğunun altını çizmişti. Sancak açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; 'Bu kadro Balotelli ile de oynar Balotelli'siz de oynar'

''Balotelli'nin buradan gitme arzusu var, kim almak isterse 4 milyon Euro verir. Transfer sezonu döneminde bir yere gitmezse buraya da emek verecek ve devam edecek. Transfer olup gitmezse de burada görevini yapacak. Bana ulaşan yok ama menajerleri ile görüşmeler var. Bir iki güne kadar ya gidecek ya da kalacak. Gitme ihtimaline karşı Artem Dzyuba'yı aldık. Hatta giderse 1 santrfor daha alacağız. Sonuçta bu kadro Balotelli ile de oynar Balotelli'siz de oynar. Benim olduğum yerde problem olmaz"

Haberin Devamı

Başkan Sancak, tecrübeli oyuncunun Ümraniyespor maçı sonrası teknik direktör Vincenzo Montella ile yaşadığı tartışma hakkında da konuştu, "Bunlar normal şeyler çok önemli değil hiçbir problem yok. Montella İtalya'ya gitti, Balotelli ise Adana'da. İkisiyle de görüştüm. Bir problem yok.'' ifadelerini kullandı.

AVRUPA BASININDA GENİŞ YANKI BULDU
Mario Balotelli ile Vincenzo Montella arasındaki tartışma başta İtalyan basını olmak üzere Avrupa'da geniş yankı bulmuştu. Portekiz'den A Bola, "Olağandışı! Görüntülere göre İtalyan forvetin teknik direktöre kendisini çileden çıkaran bir şey söylediği dikkat çekiyor. Hatta durumun başka boyutlara ulaşmasını engellemek için diğer personelin müdahalesi bile gerekti." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

İtalya'dan La Gazzetta dello Sport, "Balotelli ve Montella arasında çok sert kavga" başlığını kullandı. Haberde "Türkiye Süper Ligi'nin 4. haftasında Ümraniyespor'u mağlup etmesine rağmen Adana Demirspor'da tansiyon yüksek. Maçın sonunda teknik direktör Vincenzo Montella ile Mario Balotelli arasındaki tartışma her şeyi belli ediyor." denildi.

Adana Demirsporda Balotelli krizi Murat Sancaktan iddialara yanıt

"SANSASYONEL TARTIŞMA"
İtalya'dan Tuttosport ise "Türkiye'de Balotelli ve Montella arasında sansayonel tartışma" başlığını okuyucularına aktardı. Haberin detayında ise "Mario Balotelli ve Vincenzo Montella arasında yaygara koparan tartışma. Adana Demirspor'un santraforu ve teknik direktörü Ümraniyespor maçının ardından Kavgayı neyin tetiklediğini anlamak zor. Yeni Adana Stadı'nın içinde çekilen görüntülerden Montella'nın Balotelli'ye söylediği bir sözün ardından tartışmanın başladığı görülüyor." ifadelerine yer verildi.

Corriere dello Sport, "Balotelli, Montella ile tartıştı" başlığını kullandı. Haberde "Balotelli ve Montella arasında gergin anlar. Kavganın temelinde Montella'nın oyuncuya söylediği birkaç sözün olduğu tahmin ediliyor." denildi.

Haberin Devamı

"ÇİRKİN KAVGA"
Football Italia, Montella'nın maç sonunda kendini Balotelli ile çirkin bir kavganın içinde bulduğunu ifade etti. Haberde "Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella, maç sonrası çirkin bir kavgada kendini buldu. Balotelli ile arasında fiziksel müdaheleye varan bir tartışma yaşandı. Balotelli, Montella uzaklaşırken görünüşe göre bir şeyler söyledi ve ardından koç dönerek forvet oyuncusuna saldırdı. Tartışma personellerin araya girmesiyle büyümeden önlendi." ifadeleri kullanıldı.

Tuttomercato, "Montella ve Balotelli arasındaki sıcak çatışma" başlığını kullandı. Tuttomercato'nun okuyucularına aktardığı haberinde "Adana Demirspor-Ümraniyespor maçının ardından Vincenzo Montella ile Mario Balotelli arasında gergin anlar yaşandı. İki isim çekilen görüntülere göre oldukça hararetli bir tartışmanın kahramanları oldular. Tartışmanın nedeni henüz belli değil ama Balotelli'nin Montella'ya söylediği bir cümlenin sonrasında tartışmanın başladığı tahmin ediliyor." ifadelerine yer verildi.