8 koşulu İstanbul’da üçüncü ayaktaki Kalkandere’yi birinciliğe yakın görüyorum. İlk, ikinci ve dördüncü ayaklara fazla at yazmanızı öneriyorum. Herkese bol şanslı bir gün diliyor, altılı ganyan ile ilgili görüşlerime geçiyorum:
1.AYAK: Bye Bye Lullaby, Vivaldi Storm ve Smart Girl öncelikle düşünülmesi gereken safkanlar. Legend Of Love, Josephine ve Gİnger Snap daha sonraki ihtimaller.
2.AYAK: Laz Oğlum formunu koruyor. Mehtar en yakın rakibi. Uygun grupta Yeşilkale de kesinlikle ihmale gelmez. Milyoner ve Yolkıran da geliri olan safkanlar.
3.AYAK: Kalkandere çok iyi yarışlar çıkarıyor. Birinciliğin en adayıdır. Brentwood en yakın rakibidir.
4.AYAK: Formda safkanların biraraya geldiği bu mücadelede Bumerang, Sensizim, Spread The Joy, Alpha Kurt, Kasalina ve Aragona şanslı gördüğüm safkanlar.
5.AYAK: Sharpa çok iyi durumda. Birincilikte de oldukça şanslı. Rakipleri Yamanlarbeyi ile Zabun.
6.AYAK: Sevinsevil ve Hanamichi rakiplerine oranla daha ağır basıyor. Bu ikilinin mücadelesinden Sancaktar yararlanabilir.