Dünyadan Futbol Albert Riera'dan Galatasaray itirafı! 'Hata' vurgusu yaptı

Albert Riera'dan Galatasaray itirafı! 'Hata' vurgusu yaptı

14.12.2023 - 18:56 | Son Güncellenme:

Fransa Ligue 2 ekibi Bordeaux'nun teknik direktörü Albert Riera, Saint Etienne ile oynayacakları müsabaka öncesi düzenlenen basın toplantısında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Albert Rieradan Galatasaray itirafı Hata vurgusu yaptı

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve antrenörü Albert Riera, Bordeaux'nun Saint Etienne ile karşı karşıya geleceği mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. Bordeaux Teknik Direktörü Albert Riera, Fransa'nın köklü kulüpleri Bordeaux ve Saint Etienne'in Ligue 2'de kötü bir performans sergilemesiyle ilgili soruya şu cevabı verdi:

Haberin Devamı

"Çünkü futbol kağıt üzerinde oynanmıyor. Tarihi bir kulüp olabilirsiniz ama sonunda bunu sahada göstermeniz gerekir. Gerçekleri kabul etmeli ve daha iyisini yapmalıyız. Puanlar almaya, kulübü hak ettiği seviyeye getirmeye çalışacağız."

Albert Rieradan Galatasaray itirafı Hata vurgusu yaptı

Bordeaux'nun daha iyi seviyeye gelmesinin zaman alacağına dikkat çeken Albert Riera, "Maç kazanmaya başlamak için önce sahada iyi şeyler görmek gerekiyor. Galatasaray'da öğrendiğim şey, üst üste iki hata yapamayacağınızdır. Ama üst üste maç kazanmanın sizi ilk 6'ya ya da 7'ye sokacağını da biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Albert Riera, Bordeaux'nun başında şu ana kadar 9 maça çıktı. İspanyol teknik direktörün öğrencileri bu süreçte 4'er galibiyet ve mağlubiyetin yanı sıra 1 beraberlikle sahadan ayrıldı. Albert Riera, Bordeaux'nun başında 1.44 puan ortalaması yakaladı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da yardımcı antrenörlük görevinden ayrıldıktan sonra NK Olimpija Ljubljana'yı çalıştıran Albert Riera, kısa bir süre NK Celje'de de görev aldı.