Fenerbahçe Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü gelişmesi! Senad Ok, transfer kararını canlı yayında duyurdu

Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü gelişmesi! Senad Ok, transfer kararını canlı yayında duyurdu

14.12.2023 - 13:32 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde yoluna devam etmek için Spartak Trnava'yı konuk ececek. Sarı-lacivertlilerde kritik Trnava maçı öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Çağlar Söyüncü'nün kararını canlı yayında duyurdu.

Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde bu akşam Spartak Trnava'yı konuk edecek. Sarı-lacivertlilerin UEFA Konferans Ligi'nde yoluna devam edebilmesi için Spartak Trnava'yı sahasında mağlup etmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de kritik Spartak Trnava maçı öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer'in Instagram yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı. Senad Ok, Fenerbahçe'deki transfer gelişmesini aktardı.

Senad Ok, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Çağlar Söyüncü'nün kararını canlı yayında duyurdu.

Senad Ok'un değerlendirmeleri şu şekilde:

"FENERBAHÇE İDEAL KADROYLA SAHADA YER ALACAK"

"Listede olmayan isimler var. Savunmada problemleri var Fenerbahçe'nin. Serdar iyileşti ama kadroda olmayacak. En ciddi konsatrasyonunu vereceği maç olacak Fenerbahçe'nin... Fenerbahçe, Avrupa'da devam etmek istiyor. Djiku ve Fred'in dönüşüyle Fenerbahçe'nin daha iyi olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin Spartak Trnava maçını kazanacağını düşünüyorum. Hafta sonu maç olmadığı için ideal kadronun sahada yer alacağını düşünüyorum. Avrupa'daki performanslar üflkemiz için çok değerli."

Haberin Devamı

Fenerbahçede Çağlar Söyüncü gelişmesi Senad Ok, transfer kararını canlı yayında duyurdu

"FENERBAHÇE'NİN 'BALKANLAR' PROJESİ VAR"

"Fenerbahçe'nin bir 'Balkanlar' projesi var. Livakovic, Tadic, Zajc gibi isimler Fenerbahçe'de... Bunun bir tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Bir yönetici bana 'Bizde Yugoslav ve Brezilya ekolü tutuyor' demişti. Fenerbahçe'nin ciddi anlamda takip ettiği oyuncular var. Fenerbahçe, Ali Koç geldiğinden beri genç oyunculara ilgi gösteriyor. Kore'den tut Balkanlar'dan tutu birçok isimle ilgileniyor. Fenerbahçe üst yapıya oyuncu ararken alt yapıyı da ihmal etmedi. Senad Cosic için girişim olabilir."

"ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN HEDEFİ ATLETİCO'DA KALMAK"

"Çağlar Söyüncü ve Serdar Saatçı olabilir ama ikisi de zor. Çağlar'ın ilk hedefi Atletico Madrid'de kalmak. Fenerbahçe istiyor ama kolay değil. Sadece yerli değil yabancı alternatiflerin de gündeme geleceğini düşünüyorum. Brezilya'dan oyuncu bakılıyor. King'in ayrılması gündemde. Yerli olarak düşünmemek lazım yabancı stoper de gelebilir."

Fenerbahçede Çağlar Söyüncü gelişmesi Senad Ok, transfer kararını canlı yayında duyurdu

"MONTELLA, ÇAĞLAR'IN OYNAMASINI İSTER"

"Montella, Çağlar'ın oynaması ister ama ben sormadım. Montella için Atletico'da oynaması daha önemli olur ama kendisi mutlaka oynamasını istediğini ifade etmiştir. Fenerbahçe'nin altı numara transferinde bir gelişme yok öncelik stoper transferinde. Krunic'in olma ihtimalini görüyorum. 10 milyon euro gibi bedeller konuşuluyor ama 5-6 milyon euroya bitebilir."

Haberin Devamı

"İSMAİL YÜKSEK'İN YEDEK BIRAKILMASI PERFORMANSIYLA İLGİLİ"

"İsmail Yüksek genel performans sebebiyle son maçlarda yedek bırakıldı. Danimarka'daki maçta stoper oynamış ve kötü oynamıştı. Genel olarak performansla alakalı beklentileri karşılayamadı. Bu yüzden Crespo tercih ediliyor. Benim aldığım İsmail'in yedek bırakılmasının FC Nordsjaelland maçındaki performansıyla ilgisi olmadığı yönünde. İsmail'in sarı kartla oynadığı anlarda riskli olduğu da bana söylendi."

Fenerbahçede Çağlar Söyüncü gelişmesi Senad Ok, transfer kararını canlı yayında duyurdu

"FENERBAHÇE EN AZ İKİ TRANSFER YAPACAK ÜÇ DE OLABİLİR"

"Stoper, altı numara ve kanat forvet istiyor hoca. Üç transfer olabilir. Fenerbahçe'nin en az iki transfer yapmasını bekliyorum. Stoper, altı numara ve kanat forvet transferleri bekliyorum. Batshuayi'nin maaşı yüksek bu maaşları veren kulüp yok. Nottingham'a gidiyordu ama son anda olmadı. Ferdi'yle alakalı da gelen bir teklif yok. İzleyenler var ama herhangi bir gelişme yok."

Haberin Devamı

"FERDİ'YE GELEN RESMİ TEKLİF YOK"

"Ferdi'yi sordum teklif olmadığını söylediler. Bir ay önce sorduğumda hiçbri oyuncu için gelmediğini söylediler. Teklif aşaması son aşama. Ferdi'nin Avrupa'ya gitmek için acele etmediğini biliyoruz. Ferdi, "Avrupa olmazsa Fenerbahçe'de devam ederim." düşüncesinde. Her futbolcu Avrupa'ya gitmek ister ama bunu bir sıkıntı haline getirmiyor."

Fenerbahçede Çağlar Söyüncü gelişmesi Senad Ok, transfer kararını canlı yayında duyurdu

"İRFAN CAN İÇİN KIRILMA MAÇI MARIBOR"

"İrfan Can Kahveci 25 yaşında olsaydı sezon sonu giderdi. Sevilla'yı sordum menajerine "Hiçbir resmi bir şey yok" cevabını verdi. İrfan Can'ın yaşı geçti. 5 sene önce bu performansını sergileseydi Avrupa'ya giderdi. İrfan'ın yanına 2-3 lider oyuncu geldiğinde kendisini gösterdi. Dzeko ve Tadic çalışıyorsa senin de çalışman gerekiyor. Bu profesyonellik İrfan'a da geçti. Daha da olgun. Kırılma maçı Maribor maçıydı. O maçta protesto ediliyordu İrfan gol attı. Gol attıktan sonra hırsını sergiledi. O maçta gol atmasaydı bugün böyle olmazdı. Toparlaması daha zor olurdu. O attığı gol İrfan'ı buralara kadar getirdi."

Haberin Devamı

Fenerbahçede Çağlar Söyüncü gelişmesi Senad Ok, transfer kararını canlı yayında duyurdu

YILDIZLAR SAHADA OLACAK

"Fenerbahçe bu akşam en ideal 11'le sahada olacak. Tadic, Szymanski, İrfan ve Dzeko gibi isimler 11'de olacak. Bunun söylemem yeterli olur."

Yazarlar