Antalyaspor Alex de Souza Süper Lig'e döndü! Resmi açıklama geldi, işte sözleşmesi

Alex de Souza Süper Lig'e döndü! Resmi açıklama geldi, işte sözleşmesi

18.05.2024 - 15:56 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, yıllar sonra Süper Lig'e teknik direktör olarak döndü. Brezilyalı yıldız resmen açıklanırken sözleşme detayları ortaya çıktı.

Alex de Souza Süper Lige döndü Resmi açıklama geldi, işte sözleşmesi

Adı Beşiktaş ile anılan Sergen Yalçın’ın Antalyaspor ile yola devam etmeme kararı sonrasında gelecek sezona yönelik teknik direktör arayışlarına başlayan Antalyaspor, Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza ile anlaştı.

Haberin Devamı

 

PAYLAŞIM GELDİ
Antalya kulübü, sosyal medya hesabından Alex'in gelişini emojilerle duyurmuş oldu.

Alex de Souza Süper Lige döndü Resmi açıklama geldi, işte sözleşmesi


ALEX RESMEN DUYURDU
Brezilyalı isim Antalyaspor ile anlaştığı video ile resmen duyurdu. Görüntülerde Alex, şunları söyledi:

"2004 yılında Türkiye'ye ilk adımımı attım. Hem sportif hem de bireysel anlamda hayatımın en harika anılarını biriktirdim. Bugün 20 sene sonra Antalyaspor için Türkiye'ye yeni anılar eklemek için dönüyorum. Bu sefer sahanın kenarında Antalyaspor'un teknik direktörü olarak. Hazır mısın Antalya? Ben geliyorum. Seversin."

Alex, açıklamasının sonundaki 'Hazır mısın Antalya? Ben geliyorum. Seversin' sözlerini Türkçe söyledi.

Brezilyalı ismin 2 yıllık sözleşmeye 'evet' dediği öğrenildi. 

Haberin Devamı

Son olarak Brezilya Serie B takımlarından Avai’yi çalıştıran ancak ilk A takım çalıştırma deneyimi hayal kırıklığıyla sonuçlanan 45 yaşındaki Alex’in Antalya’ya geldiği ve iki aydan bu yana süren görüşmelerin olumlu sonuçlandığı belirtildi.

SERGEN YALÇIN'A ISLIKLA TEPKİ GÖSTERDİLER
Antalyaspor taraftarı sene sonunda takımda devam etmeyecek Sergen Yalçın'a plaket verirken ıslıklarla tepki verdi.

'EN AZINDAN İYİ BİR FİNAL YAPALIM DEDİK'
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, güzel bir maç olduğunu belirterek, “Hedefsiz olan iki takımın oynamasına rağmen seyir zevki seyir zevki veren, pozisyonlu, mücadele gücü yüksek kazanmak isteyen iki tane takım güzel bir oyun oynadılar. Bizim için önemli tarafı son iç saha maçımızı oynadık. Bugün kazanmak istiyorduk. Yani en azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik. O açıdan bizim için çok değerli bir müsabakaydı, kazanmak ayrı bir sevinç oluşturdu. Hepimiz de mutlu olduk” diye konuştu.

'SON MAÇI DA TAMAMLAYAIP VEDA EDECEĞİZ'
Antalyaspor'da son bir müsabakasının kaldığını belirten Yalçın, “Tamamlayıp veda edeceğiz. Başkanımız Sinan Boztepe'ye çok teşekkür ediyorum. Maçtan önce bana bir ekibimiz hepsine plaket verdiler. Bizi onurlandırdılar. Çok uzun süre çalışmamıza rağmen bizim için gurur kaynağı oldu. Plaketle bize uğurlamaları. Kendisine ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum bu düşünceler dolayı umarım. Antalyaspor yeni bir yapılanmayla yeni bir hoca ile önümüzdeki sezon iyi bir kadro ile birlikte seyir zevki veren seyredilecek takım görüntüsü çizer” ifadelerini kullandı.