Dünya Kupası Alex Telles hüngür hüngür ağladı! Dünya Kupası kadrosu açıklanınca dayanamadı

Alex Telles hüngür hüngür ağladı! Dünya Kupası kadrosu açıklanınca dayanamadı

08.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'nın başlamasına sayılı günler kala turnuvanın favorilerinden Brezilya'nın kadrosu belli oldu. Sevilla'da kiralık olarak forma giyen Alex Telles kadroyu öğrendiğinde hüngür hüngür ağladı.

Alex Telles hüngür hüngür ağladı Dünya Kupası kadrosu açıklanınca dayanamadı

2022 Dünya Kupası için geri sayıma geçilen günlerde Brezilya Milli Takımı'nın kadrosu açıklandı. Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Tite'nin kadroyu açıkladığı anlar tüm futbolcular tarafından yakından takip edildi. Brezilya Milli Takımı'nın aday kadrosunda sezonun formda isimlerinden Gabriel Magalhaes ve Roberto Firmionu'nun yer almaması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın eski futbolcularından Alex Telles de turnuva kadrosuna dahil edildi. 29 yaşındaki sol bek bu kararı öğrendiği anda büyük bir sevinç yaşadı. Alex Telles gözyaşlarını tutamazken, yanında bulunan eşine sarıldı. Eşini göbeğinden öpen Brezilyalı futbolcu daha sonra duygusal anlar yaşamaya devam etti.

Alex Telles hüngür hüngür ağladı Dünya Kupası kadrosu açıklanınca dayanamadı

Tottenham'ın yıldızı Richarlison, açıklamayı ailesiyle birlikte takip ederken Manchester United'ın genç yıldızı Antony de babası ve kardeşleriyle birlikte büyük sevinç yaşadı. Everton Ribeiro'nun da eşiyle birlikte ağladığı görüldü.

Alex Telles bu sezon Sevilla formasıyla 18 maçta şans buldu. Brezilyalı sol bek bu müsabakalarda takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi.

İşte 2022 Dünya Kupası'nda Brezilya kadrosu

Haberin Devamı

Futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla beklenen Katar'da oynanacak 2022 Dünya Kupası'nda Brezilya kadrosunda yer alan isimler şu şekilde:

Alisson, Ederson, Weverton, Bremer, Eder Militao, Marquinhos, Thiago Silva, Alex Sandro, Alex Telles, Danilo, Daniel Alves, Bruno Guimaraes, Casemiro, Everton Riberio, Fabinho, Fred, Lukac Paqueta, Antony, Gabriel Martinelli, Neymar, Pedro, Raphinha, Richarlison, Rodrygo, Vinicius Jr

Yazarlar