İngiltere Premier Lig Altay Bayındır onuruna Manchester'da Türk bayrağı!

Altay Bayındır onuruna Manchester'da Türk bayrağı!

02.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’den, Premier Lig ekiplerinden Manchester United’a giden Altay Bayındır’ın ilk kez forma giymesi onuruna Türk bayrağı göndere çekildi.

Altay Bayındır onuruna Manchesterda Türk bayrağı

İngiliz kulübünün geçen hafta İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) 4. tur maçında Newport County ile deplasmanda oynadığı maçta yer alan milli file bekçisi, kalede görev yapmış ve ManU 4-2 kazanmıştı.
Ay-yıldız göklerde

Haberin Devamı

Manchester United, ay-yıldızın yükselen görüntüsü kulübün sosyal medya hesabından yayınlarken, bu görsel ile birlikte, “İlk Türk oyuncumuz onuruna Türkiye bayrağını dalgalandırıyoruz” mesajını paylaştı. Altay Bayındır, ilk karşılaşmasında İngiliz basınında bazı pozisyonlarda başarılı bulunmuş, henüz kaleye tam adapte olmadığına vurgu yapılmıştı.

ARDA, İSPANYOLCA ÖĞRENİYOR

Bir yandan Real Madrid’e adapte olmaya çalışan Arda Güler, diğer yandan da yaşadığı ülkeye alışmaya çalışıyor. İspanyolca öğrenen genç futbolcu, kelime dağarcığını günden güne geliştiriyor. Kulüp televizyonunun yayınladığı görüntülerde Arda’nın takım arkadaşı Aurelien Tchouameni ile sohbetine yer verildi.

Fransız futbolcu, Arda’ya İspanyolca hangi kelimeleri bildiğini sorarken, milli oyuncu, “Günaydın, iyi geceler, iyi, nasılsın?, her şey yolunda” gibi sözleri telaffuz ettiriyor.

Yazarlar