Futbol Altay Bayındır'a Avrupa devinden ilgi mektubu! Bonservis rakamı belli oldu

Altay Bayındır'a Avrupa devinden ilgi mektubu! Bonservis rakamı belli oldu

18.03.2022 - 09:54 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır için Avrupa devi devreye girdi. Sarı lacivertlilerin, genç kaleci için ilgi mektubu gönderen kulübe kapıyı 15 milyon Euro'dan açacağını bildirdiği öğrenildi.

Altay Bayındıra Avrupa devinden ilgi mektubu Bonservis rakamı belli oldu

Sakatlıktan döndükten sonra gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Altay Bayındır, Fenerbahçe'nin son haftalarda yakaladığı çıkışta büyük pay sahibi oldu. Fenerbahçe ile 2023'e kadar sözleşmesi bulunan milli kaleci için transfer gelişmesi yaşandı.

Haberin Devamı

PFDK'dan Ali Koç'a ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesabından yayınlanan açıklamada yer alan sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle, Fenerbahçe'ye 100 bin TL, Ali Koç'a ise 25 bin TL para cezası verdi.

Altay Bayındıra Avrupa devinden ilgi mektubu Bonservis rakamı belli oldu

Fenerbahçe'den 6 imza birden

Fenerbahçe Kulübü, kadrosunda bulunan genç oyuncuları İsak Vural, Arda Güler, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin, Muhammed Gümüşkaya ve Ferdi Kadıoğlu için imza töreni düzenledi.

Altay Bayındıra Avrupa devinden ilgi mektubu Bonservis rakamı belli oldu

Bonservis rakamı belirlendi

Genç file bekçisi için Fenerbahçe'ye ilgi mektubu gönderen Hollanda devi Ajax'ın Altay Bayındır'ı sezon sonunda takımına katmak için harekete geçeceği öğrenildi. Teklif gelmesi durumunda sarı-lacivertlilerin 15 milyon Euro'dan daha düşük tekliflerle ilgilenmeyeceği düşünülüyor.

Haberin Devamı

İlk resmi adım geldi

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır bir süredir Hollanda devi Ajax'ın takibi altındaydı. Hollanda basınında Ajax'ın Altay ile ilgilendiği yönünde çıkan haberlerin ardından ilk resmi adımın geldiği öğrenildi.

Altay Bayındıra Avrupa devinden ilgi mektubu Bonservis rakamı belli oldu

Ajax kulübünün Fenerbahçe'ye bir yazı göndererek Altay Bayındır ile ilgilendiğini resmen ilettiği bildirildi. Bu ilgi mektubunun resmi bir teklif olmasa da "Resmi teklif yapabilirim" anlamına geldiği ifade edildi.

Değeri 15 milyon Euro

Yıldız oyuncunun Transfermarkt'a göre güncel piyasa değeri 15 milyon Euro.

Fenerbahçe'nin Geçilmez İkilisi: Attila Szalai ve Kim-Min Jae

Yazarlar