Basketbol Anadolu Efes Beşiktaş basketbol maçı hangi kanalda?

Anadolu Efes Beşiktaş basketbol maçı hangi kanalda?

06.06.2017 - 14:14 | Son Güncellenme:

Anadolu Efes Beşiktaş maçı için nefesler tutuldu! Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final dördüncü maçında Anadolu Efes Abdi ipekçi'de Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk ediyor. Peki Anadolu Efes Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Anadolu Efes Beşiktaş basketbol maçı hangi kanalda

Anadolu Efes, Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk edecek. Serinin dördüncü maçında Anadolu Efes durumu eşitlemeye çalışacak. Beşiktaş ise son maçını kazanıp adını finale yazdırma peşinde.

Haberin Devamı

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final dördüncü maçında Anadolu Efes bu akşam Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaşacak

Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi dördüncü maçında Anadolu Efes ile Beşiktaş Sompo Japan bu akşam karşı karşıya gelecek.

ANADOLU EFES BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Lacivert-beyazlıların ev sahipliğinde, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Mücadele bEINSPORTS 3'den naklen yayınlanacak.

Toplam üç galibiyete ulaşacak takımın finale yükseleceği seride Beşiktaş Sompo Japan 2-1 önde bulunuyor. Siyah-beyazlı takım ev sahibi olduğu ilk iki maçta rakibini 90-71 ve 74-72'lik skorlarla mağlup etti.

Haberin Devamı

Anadolu Efes ise sahasındaki üçüncü maçı 66-65 kazanarak seriyi 2-1'e getirmişti.

Beşiktaş Sompo Japan, bu akşamki maçı kazandığı takdirde adını finale yazdıracak. Müsabakanın Anadolu Efes üstünlüğüyle tamamlanması durumunda ise seride 5. ve son maç yine siyah-beyazlıların sahasında oynanacak.

Yazarlar