ING Basketbol Süper Ligi Anadolu Efes'te Chris Singleton kalp spazmı geçirdi! Açıklama geldi

Anadolu Efes'te Chris Singleton kalp spazmı geçirdi! Açıklama geldi

03.05.2023 - 09:55 | Son Güncellenme:

Anadolu Efes'in 33 yaşındaki ABD'li basketbolcusu Chris Singleton kalp spazmı geçirdi. Konuyla ilgili Efes kulübünden açıklama geldi.

Anadolu Efeste Chris Singleton kalp spazmı geçirdi Açıklama geldi

Anadolu Efes'in yıldız ismi Chris Singleton kalp spazmı geçirdi. Hastaneye kaldırılan 33 yaşındaki ABD'li basketbolcu için kulübünden açıklama geldi.

Haberin Devamı

EFES'TEN AÇIKLAMA
Anadolu Efes kulübü yaptığı açıklamada: "Bugün yaşadığı göğüs ağrısı sonrasında tetkikleri yapılmakta olan Chris Singleton'ın koroner anjiyografisi temiz çıkmıştır. Oyuncumuzun ileri tetkikleri sürmektedir. Bu süre zarfında müşahede altında tutulacak ve gelişmeler kulübümüz tarafından paylaşılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Turkish Airlines Euroleague'de geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması ile 36 karşılaşmada 17:41 dakika ortalama süre alan Singleton, maç başına 3.9 sayı, 2.8 ribaunt ve 0.4 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Anadolu Efeste Chris Singleton kalp spazmı geçirdi Açıklama geldi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ise geçtiğimiz sezon 21 maça çıkan oyuncu, maç başına 27:21 dakika süre alarak 7.8 sayı, 4.1 ribaunt ve 1.2 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Haberin Devamı

DUNSTON TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ
Anadolu Efes'te oynayan Bryant Dunston geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçirmişti. Bakırköy'de TIR'ın dorsesi üst geçide çarptıktan Dunston'ın kullandığı otomobilin üzerine devrildi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkarılan Bryant Dunston hastaneye kaldırımıştı. Dunston kazadan yaralı olarak kurtulmuştu.

Anadolu Efeste Chris Singleton kalp spazmı geçirdi Açıklama geldi

Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz sosyal medya hesabından Dunston'ın hastaneden fotoğrafını paylaştı.