İspanya La Liga Ancelotti, Arda Güler'e söz verdi! İspanyollar kadroyu duyurdu

Ancelotti, Arda Güler'e söz verdi! İspanyollar kadroyu duyurdu

11.05.2024 - 14:40 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i saf dışı bırakarak finale yükselen ve La Liga'da şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Real Madrid'de gözler Arda Güler'e çevrildi. Carlo Ancelotti, milli yıldızla Granada maçı öncesi özel bir görüşme yaptı. İspanyol basını, Real Madrid'in Granada ile oynayacağı maçın kadrosunu verdi.

Ancelotti, Arda Gülere söz verdi İspanyollar kadroyu duyurdu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde unutulmaz bir geri dönüş yaparak Bayern Münih'i 2-1 mağlup eden ve finale yükselen Real Madrid, geçtiğimiz hafta lig şampiyonluğunu da kazanmıştı. Carlo Ancelotti ligin geri kalan haftalarında rotasyon yapacaklarını ve ilk 11'deki oyuncuların Şampiyonlar Ligi finaline kadar rotasyonda kullanılacağını ifade etmişti.

Haberin Devamı

Granada ile oynanacak lig maçı öncesi milli futbolcu Arda Güler ile özel görüşme gerçekleştiren Ancelotti, genç yıldıza ligin geri kalan haftalarında kendisini ilk 11'de kullanacağını sözünü verdi.

Ancelotti, Arda Gülere söz verdi İspanyollar kadroyu duyurdu

ANCELOTTI: ÇOK OYNAYACAKSIN

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Defensa Central'de yer alan habere göre Carlo Ancelotti, Granada maçı öncesi Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Ancelotti ligin geri kalanı için Arda Güler'e "Çok oynayacaksın. Hazır ol." dedi. Arda Güler'in sırasıyla Granada, Alaves, Villareal ve Real Betis ile oynanacak maçlarda ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Arda Güler, La Liga'da Celta Vigo ve Real Sociedad ağlarını havalandırmıştı. Milli futbolcu bu sezon Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 9 maçta 232 dakikada sahada kaldı.

Haberin Devamı

Ancelotti, Arda Gülere söz verdi İspanyollar kadroyu duyurdu

"FİZİKSEL AÇIDAN GELİŞİM GÖSTERDİ"

Haberde Arda Güler'in sezon başına ve sakatlıktan döndüğü günlere kıyasla fiziksel anlamda geliştiği belirtilen haberde milli futbolcunun gelecek sezon da kadroda yer alacağı vurgulandı. 

Real Madrid'in geleceğinde önemli bir yere sahip olduğu belirtilen Arda Güler için sezonun son aşamasında oynayacağı dakikaların önem kazandığı haberin detayında yer aldı. Ayrıca Arda Güler için "Madrid taraftarları gelecek vaat eden genç oyuncuyu oynarken görmek için sabırsızlanıyor. Topa dokunduğunda her zaman bir şeyler oluyor. Her zaman tehlike yaratan ve kaliteli detaylar bırakan bir oyuncu." ifadeleri kullanıldı.

Ancelotti, Arda Gülere söz verdi İspanyollar kadroyu duyurdu

MUHTEMEL KADRODA ARDA İLK 11'DE!

İspanya'nın önde gelen spor gazetesi AS, Real Madrid'in Granada ile oynayacağı maçın muhtemel kadrosunda Arda Güler'i ilk 11'e yazdı.

AS'a göre Real Madrid'in Granada karşısındaki ilk 11'i şu isimlerden oluşacak:

Courtois; Lucas Vázquez, Militao, Nacho, Fran García; Modric, Camavinga, Ceballos; Arda Güler, Joselu,  Brahim

Ancelotti, Arda Gülere söz verdi İspanyollar kadroyu duyurdu