İspanya La Liga Ancelotti'den Arda Güler için sakatlık açıklaması!

Ancelotti'den Arda Güler için sakatlık açıklaması!

11.08.2023 - 14:35 | Son Güncellenme:

Transfer döneminde Avrupa devlerini peşinden koşturan ve kararını Real Madrid'den yana kullanan Arda Güler'in yeni takımında çıkacağım ilk maç merakla bekleniyordu. Sakatlanan Arda ile ilgili Ancelotti açıklama yaptı.

Ancelottiden Arda Güler için sakatlık açıklaması

İspanya devi Real Madrid, LALIGA'nın başlamasından önce basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan teknik patron Carlo Ancelotti, Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den transfer ettikleri Arda Güler'in sakatlığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

HENÜZ İLK MAÇINA ÇIKAMADI
Real Madrid antrenmanlarında da dikkatleri çekmeyi başaran Arda Güler takımıyla henüz maça çıkamadı. Genç futbolcu takımının ABD kampında talihsiz bir sakatlık yaşadı.

MİLAN VE MANCHESTER UNİTED MAÇLARINI KAÇIRDI
ABD'de gerçekleştirilen hazırlık kampında sakatlık geçiren milli oyuncu Arda Güler, Real Madrid'in Milan ve Manchester United ile oynadığı maçlarda forma giyememişti.

İşte Ancelotti'nin Arda sözleri;

Arda Güler, sakatlığı için ameliyat olursa çok daha çabuk dönecek. Ufak bir sorun, kısa sürede dönecektir. Hasta mahremiyeti nedeniyle daha fazla bilgi veremem.

1.5 AY SAHALARDAN UZAK
Arda'nın sahalara ne zaman geri döneceği de belli oldu. Buna göre genç yıldızın 6 hafta iyileşme süreci olacak.

Haberin Devamı

BAŞARILARA DOYMUYOR
18 yaşındaki genç oyuncu Arda Güler için AFP, La Liga'da bu sezon izlenecek 5 yeni transfer'den biri olarak gösterdi. Arda Güler'in yanı sıra Barcelona'ya yeni transfer olan İlkay Gündoğan, Real Madrid'den Jude Bellingham, Atletico Madrid’den Cesar Azpilicueta ve Real Sociedad’dan Andre Silva yer alıyor.

MESSİ İLE KIYASLANIYOR
Paylaşılan haberde Arda Güler, Lionel Messi ile kıyaslanırken, "Madrid, Messi'yle birlikte kıyaslanan Türk dahinin 'Galacticos'un yeni jenerasyonunun bir parçası olmasını umuyor." ifadelerine yer verildi.

Sezona fırtına gibi başlayan ve idmanlarda İspanyolların dört gözle takip ettiği genç oyuncu, ABD kampında yaşadığı menisküs sakatlığı sebebiyle kampı yarıda bırakarak tedavi için İspanya'ya dönmüştü.