İtalya Serie A Andrea Pirlo'nun koltuğu sallanıyor! Yerine efsane isim geliyor

Andrea Pirlo'nun koltuğu sallanıyor! Yerine efsane isim geliyor

04.10.2023 - 12:09 | Son Güncellenme:

Sezon başında İtalya Serie B ekibi Sampdoria'nın başına geçen Andrea Pirlo için işler iyi gitmiyor. Genç teknik adamla yollar ayrılma aşamasına gelirken yerine ise efsane ismin geçeceği iddia edildi.

Andrea Pirlonun koltuğu sallanıyor Yerine efsane isim geliyor

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü çalıştıran Andrea Pirlo, takımına oynattığı oyun ve aldığı skorlarla dikkatleri üzerine çekmişti. 36 maçta 51 puan toplayan İstanbul temsilcisinde sezon sona ermeden İtalyan teknik adama gelecek sezonlar için başka takımlarla görüşme yapabilmesi için izin verilmişti.

Haberin Devamı

SERIE B'DE GÖREVE BAŞLADI

Fatih Karagümrük'ten ayrıldıktan sonra kariyerine ülkesinde devam eden etmek isteyen genç teknik adam, uzun bir aradan sonra Serie A'dan Serie B'ye düşen Sampdoria'nın başına geçti. Sezona deplasmanda alınan Ternana galibiyetiyle giren Cenova şehrinin iki büyük takımından biri olan Sampdoria için ilerleyen haftalar hiç iyi gitmedi. İtalyan ekibi ilk haftanın ardından oynadığı yedi karşılaşmada beş mağlubiyet ve iki beraberlik aldı. İki puan silme cezası olan Sampdoria üç puanla ligde 19. sırada yer alıyor.

PIRLO GİDİYOR INZAGHI GELİYOR

İtalyan basını Sampdoria'da Andrea Pirlo'nun günlerinin sayılığı olduğunu yazarken yerine gelecek ismi de yazdı. Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre, Pirlo ile yolların ayrılmasının ardından Filippo Inzaghi göreve gelecek. 'Pippo' lakaplı İtalyan efsanenin kardeşi Simone Inzaghi de Inter'i çalıştırıyor.

Haberin Devamı

Yazarlar