Süper Lig Ankaragücü-Galatasaray maçına geri sayılıyor! Ankaragücü-Galatasaray maçı saat kaçta? İlk 11'ler...

Ankaragücü-Galatasaray maçına geri sayılıyor! Ankaragücü-Galatasaray maçı saat kaçta? İlk 11'ler...

12.07.2020 - 16:54 | Son Güncellenme:

Ankaragücü-Galatasaray maçının başlamasına kısa bir süre kaldı. Karşılaşma Eryaman Stadı’nda oynanacak. MKE Ankaragücü'ne konuk olacak sarı kırmızılı takım, hazırlıklarını tamamladı. Peki Ankaragücü-Galatasaray maçı saat kaçta başlayacak? Galatasaray'da Emin Bayram sahaya kaptan olarak çıkacak. İşte detaylar...

Ankaragücü-Galatasaray maçına geri sayılıyor Ankaragücü-Galatasaray maçı saat kaçta İlk 11ler...

Süper Lig'in 32.haftasında Ankargücü ile Galatasaray karşı karşıya gelecekler. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antremanlar sonrasında Galatasaray ekibi Ankara'ya gitti.Şampiyonlar Ligi ihtimalini devam ettirmek isteyen Galatasaray bugün oynayacağı maçı kazanma zorunda. Peki Ankaragücü-Galatasaray maçı hangi kanalda?

Haberin Devamı

İLK 11'LER:

MKE Ankaragücü: Friedrich, Kitsiou, Kulusic, Pazdan, Pinto, Faty, Lukasik, Lobzhanidze, Scarione, Michalak, Orgill

Galatasaray: Okan, Linnes, Emin, Marcao, Saracchi, Seri, Belhanda, Taylan, Emre, Ömer, Adem

Emin Bayram kaptan
Sarı-kırmızılı takımda genç oyuncu Emin Bayram'a kaptanlık pazubandı verildi. Öte yandan Galatasaray'da Ryan Donk, sakatlığı nedeniyle MKE Ankaragücü maçının kadrosunda yer almadı.

 

ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Ankaragücü-Galatasaray maçı saat 18.30'da başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

 GALATASARAY, ANKARA'YA GİTTİ

Cim-Bom, Ankaragücü maçının son antrenmanını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptı, ardından da Ankara’ya gitti. Dar alanda pas ve üçlü grup halinde sınırlı pas şeklinde başlayan çalışmanın ana bölümünde taktik antrenman gerçekleştirildi. Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanın ardından sponsor olan Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla Başkent’e geçildi ve kampa girildi.
Cezalı Feghouli ile sakat oyunculardan Muslera, Lemina, Falcao ve Andone’nin yer almadığı kamp kafilesi yine bir eksik şekilde, 20 kişiden oluştu. Terim gençlerden Yunus Akgün, Emin Bayram ve Berk Balaban’ı kadroda tuttu.

Haberin Devamı

Galatasaray’da Ankaragücü mücadelesi öncesinde 2 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Cim-Bom’da Seri ve Ömer Bayram, bugün kart görürse cezalı duruma düşecek ve 33. haftadaki Göztepe maçında görev yapamayacak.

 

 

 

Yazarlar