1.Lig Ankaraspor Bilal Aziz'i transfer etti

Ankaraspor Bilal Aziz'i transfer etti

03.07.2013 - 14:57 | Son Güncellenme:

Mavi-beyazlılar, Kayseri Erciyesspor'dan Bilal Aziz Özer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Ankaraspor Bilal Azizi transfer etti

PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor, geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor forması giyen Bilal Aziz Özer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada, savunmanın ve orta sahanın solunda görev alabilen 28 yaşındaki Bilal Aziz Özer'in kendisini 2 yıllığına mavi-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attığı belirtildi.

Ankaraspor'un yeni transferi Bilal Aziz Özer, teknik direktör Osman Özköylü ile tekrar çalışacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirek, "İnşallah aynı ekiple Kayseri Erciyesspor'da göstermiş olduğumuz başarıyı burada da tekrarlarız ve Ankarasporumuzu Spor Toto Süper Lig'e taşırız. Zor bir hedef olmasına rağmen bunu başaracağımıza inanıyorum" ifadesini kullandı.

Ankaraspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven ise Bilal Aziz Özer'in geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor'da şampiyonluk yaşadığını hatırlatarak, şunları kaydetti: "Şampiyonluk ruhu taşıyan futbolcuları bünyemize katmaya devam ediyoruz. Daha önceki demeçlerimde de belirttiğim gibi belki Türk futbol tarihinde bir ilki gerçekleştirerek sıfırdan takım kurmaya çalışıyoruz. Bunu başaracak tecrübe ve güçteyiz. Zaten şu ana kadar kat ettiğimiz yola bakınca, çabamız çok iyi anlaşılıyor diye düşünüyorum. Ankaraspor'un her zaman için bir hedefi vardır. İnşallah, hedeflediğimiz Spor Toto Süper Lig'e sezon sonunda çıkarız diye düşünüyorum."

Haberin Devamı

Bilal Aziz Özer

Başkent ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayan 1985 doğumlu Bilal Aziz Özer, sırasıyla Schalke 04, VfL Osnabrück, Kayserispor, Anadolu Selçukluspor, Torku Konyaspor ve son olarak Kayseri Erciyesspor formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor ile PTT 1. Lig'de 28 maça çıkan futbolcu, 2 kez gol sevinci yaşadı.