Fenerbahçe Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu için devler kapışıyor! Rekor transferin yerini alacak

Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu için devler kapışıyor! Rekor transferin yerini alacak

21.03.2023 - 22:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun geleceği Arda Güler ve sarı-lacivertli ekibin vazgeçilmezi Ferdi Kadıoğlu için sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Avrupa kulüplerinin radarında olan genç futbolcular için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi.

Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu için devler kapışıyor Rekor transferin yerini alacak

Fenerbahçe formasıyla sahaya adım attığından bu yana sadece Sarı Lacivertli taraftarların değil, tüm Türk futbolseverlerin beğenisini kazanan 18 yaşındaki Arda Güler için Avrupa kulüpleri de sırada. Genç futbolcunun özel yetenekli bir isim olmasından etkilenen dev takımlar çoktan başarılı orta sahayı radarına almış durumda.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den sonra rotasının neresi olacağı büyük merak konusu olurken, sarı-lacivertli ekipte sadece Arda Güler değil, Ferdi Kadıoğlu da performansı ile göz doldurmayı başardı. İki isme de dev kulüpler talip oldu. İşte gündeme gelen son transfer iddiaları...

İLK GÖZDE FERDİ

Todofichajes'te yer alan habere göre adı Brighton, Milan ve Napoli gibi takımlarla anılan Ferdi Kadıoğlu, Eddie Howe'un çalıştırdığı Newcastle United'ın radarına girdi.

Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu için devler kapışıyor Rekor transferin yerini alacak

AVRUPA DEVLERİNİ PEŞİNDEN KOŞTURUYOR

Haberde Ferdi Kadıoğlu'nun olağanüstü bir performans sergilediği belirtilse de Avrupa devlerinin gözdesi olan bir isim daha var Fenerbahçe'de: Arda Güler

İddialara göre 18 yaşındaki genç yetenek Barcelona başta olmak üzere Atletico Madrid, Sevilla ve Villarreal tarafından yakından takip ediliyor.

Haberin Devamı

BARÇA'NIN ARDA PLANI

Barcelona'nın Arda ile en yakından ilgilenen kulüp olduğunun altı çizilirken Ferran Torres veya Ansu Fati gibi oyuncuların kulüpteki geleceğinin garanti olmaması nedeniyle Katalan ekibinin Arda'yı bir proje olarak gördüğü iddialar arasında bulunuyor.

Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu için devler kapışıyor Rekor transferin yerini alacak

FELİX'İN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Atletico Madrid ise Chelsea'ye kiralanan Joao Félix'in olası ayrılığının ardından Griezmann'a eşlik edecek hücum oyuncusu olarak Arda Güler'i düşünüyor.

İspanyol devi, Benfica'nın 19 yaşındaki yıldızını 126 milyon euro'ya transfer ettiğini 2019 yılında duyurmuştu. Bu transfer ayrıca kulüp için de rekor bonservis olarak tarihe geçmişti.

Yazarlar