Galatasaray Arda Turan'ın yeni mesleği belli oldu! Futbolu bıraktıktan sonra...

Arda Turan'ın yeni mesleği belli oldu! Futbolu bıraktıktan sonra...

26.04.2022 - 10:44 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da sözleşmesi sona erecek olan ve futbolu bırakması beklenen Arda Turan'ın kariyerini noktaladıktan sonra ne yapacağı belli oldu.

Arda Turanın yeni mesleği belli oldu Futbolu bıraktıktan sonra...

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arda Turan kariyeriyle ilgili kararını verdi. Arda, futbol hayatına nokta koyduktan sonra yeni bir serüvene imza atacak. CV'sinde Barcelona ve Atletico Madrid gibi dev kulüpler bulunan Arda Turan futboldan kopmayacak. İşte gelişmeler

Haberin Devamı

UEFA'dan Galatasaray'a ceza

UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Komitesi, Barcelona maçında yaşanan olaylardan ötürü Galatasaray'a ceza verdiğini açıkladı.
İşte UEFA'dan yapılan açıklama:

"Galatasaray AŞ'ye bir sonraki iç saha maçı için kısmi saha kapatma cezası verilmiştir.

Galatasaray AŞ'nin bir sonraki UEFA müsabakasında (Yeni, ev sahibi olacağı ilk maçta Doğu Tribünü'ndeki en az 3 bin bitişik koltuk boş bırakılacak)

Sahaya atılan nesneler nedeniyle de 20 bin euro para cezası verilmiştir.

Söz konusu kısmi stadyum kapama cezası, bu kararın alındığı tarihten itibaren 2 yıl içerisinde deneme süresine tabidir."

Arda Turanın yeni mesleği belli oldu Futbolu bıraktıktan sonra...

Kariyerine Simeone yön verdi
Profesyonel futbol kariyerinde G.Saray, Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir kulüpleri bulunan Arda Turan, Diego Simeone ve Fatih Terim gibi önemli hocalarla çalıştı.

Haberin Devamı

En büyük başarıları A. Madrid'de yaşadı
Kariyerindeki en büyük başarıları Simeone ile Atletico Madrid'de yaşayan Arda Turan; La Liga'da iki kez (A.Madrid ve Barcelona ile), UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Arda A.Madrid'le Şampiyonlar Ligi'nde final oynadı.

Ekibini kuruyor
Ajansspor'un haberine göre; jubile yaptıktan sonra teknik direktör olmaya karar veren 35 yaşındaki yıldız isim ekibini kurmak için çalışmalara başladı.

Arda'nın şu ana kadar kulüp takımların da çalıştığı teknik adamların listesi şu şekilde:

Ersun Yanal, Eric Gerets, Karl-Heinz Feldkamp, Michael Skibbe, Cevat Güler,
Bülent Korkmaz, Hagi, Frank Rijkaard, Diego Simeone, Luis Enrique, Ernesto Valverde, Abdullah Avcı, Okan Buruk, Fatih Terim, Domenec Torrent.

Süper Lig'in 4 şampiyon hocasıyla çalıştı
Yıldız isim Türkiye kariyerinde ise Ersun Yanal, Okan Buruk, Fatih Terim ve Abdullah Avcı (Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamasına ramak kaldı) gibi 4 şampiyon hoca ile mesai geçirdi.

Yazarlar