Dünyadan Futbol Asya Şampiyonlar Ligi'nde yıldızlar sahne alıyor! Ronaldo'nun hedefi 2'de 2

Asya Şampiyonlar Ligi'nde yıldızlar sahne alıyor! Ronaldo'nun hedefi 2'de 2

29.09.2023 - 17:52 | Son Güncellenme:

D-Smart 77. kanaldan naklen yayınlanacak maçta Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr, pazartesi günü Tacikistan ekibi İstiklol ile kozlarını paylaşacak.

Asya Şampiyonlar Liginde yıldızlar sahne alıyor Ronaldonun hedefi 2de 2

Dünya yıldızlarının adresi Asya Şampiyonlar Ligi’nde ikinci hafta heyecanı başlıyor. Haftanın açılış karşılaşmasında Karim Benzema sahne alıyor. 2022 yılında Avrupa’da yılın futbolcusu seçilen ve sezon başında Al-Ittihad’a transfer olan Karim Benzema’nın yanı sıra N’Golo Kante ve Fabinho gibi yıldızları kadrosunda barındıran Al-Ittihad, 2 Ekim Pazartesi günü saat 19.00’da İran temsilcisi Sepahan karşısında puan arayacak. Bu eğlenceli karşılaşma D-Smart 77. kanaldan naklen ekranlara yansıyacak.

Haberin Devamı

RONALDO 2'DE 2 YAPMAK İSTİYOR
Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al-Nassr, Tacikistan temsilcisi İstiklol ile karşı karşıya geliyor. Asya Şampiyonlar Ligi’nin ilk haftasını galibiyetle tamamlayan Ronaldo ve arkadaşları, İstiklol’ü devirmek ve puanını 6’ya çıkarmak istiyor. 2 Ekim Pazartesi günü oynanacak karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve D-Smart 77. kanaldan naklen yayınlanacak.

JORGE JESUS VE NEYMAR GALİBİYET PEŞİNDE
Geçen sezon Fenerbahçe’yi çalıştıran Jorge Jesus’un teknik direktörlüğünü yaptığı ve dünyaca ünlü süperstar Neymar’ın formasını giydiği Al-Hilal de Asya Şampiyonlar Ligi’nde çıkış arıyor. İlk haftayı beraberlikle tamamlayan Brezilyalı süperstarın takımı Al-Hilal, D-Smart 77. kanaldan naklen yayınlanacak maçta 3 Ekim Salı günü saat 19.00’da Nassaji Mazandaran’la karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Yazarlar