13.06.2025 - 09:44 | Son Güncellenme:
HABER MERKEZİ - Ünlü oyuncu ve sunucu Eser Yenenler ile Miss Turkey 2015'in dördüncü güzeli seçilen Berfu Yenenler, 2019 yılında nikah masasına oturmuştu.
İki çocukları olan çift, mutlu evliliklerine dair kareleri sık sık sosyal medyadan paylaşıyor. Eser Yenenler ve Berfu Yenenler ikilisi, evlilik yıl dönümlerini kutlamak için gittikleri Paris'te dolandırıldıklarını takipçileriyle paylaştı.
PARİS'TE DOLANDIRILDILAR
Yenenler, fotoğraflarını çekmek isteyen kişiler tarafından 'Yıl dönümü hediyesi' vaadiyle kandırıldıklarını ve 300 Euro ödediklerini söyledi.
''300 EURO VERDİK''
Ünlü isim, yaşadıkları olayı şu sözlerle anlattı:
"Yıl dönümümüz diye bize hediye verelim dediler. Meğer koca bir balonmuş. Üç tane fotoğrafa 300 Euro verdik. Yıl dönümümüzdü, inanamıyorum bu tezgaha nasıl düştüm, bu sinsilere nasıl kandım? Saf ve masum yüzüm beni hedef mi haline getirdi, neler oldu inanın anlamıyorum. Artık bu fotoğrafları çerçeveletip evimizin baş köşesine asmamız lazım, mecbur."
''İNANILIR GİBİ DEĞİL''
Yenenler, bir sonraki paylaşımında da "Her gittiğimiz ülkede ufak tefek tatlı düdüklenmelerimiz oluyordu ama bu sefer tamamen ben kandırıldım. Üstelik sadece üç fotoğraf için! İnanılır gibi değil. Bir de poz verirken zorla 'kis kis' diyorlar, ben de olacaklardan habersiz nasıl mutluyum." ifadelerini kullandı.