Hatayspor Atakaş Hatayspor Başkanvekili Aydın Tokgöz: Bir pet şişe suya bile muhtacız

Atakaş Hatayspor Başkanvekili Aydın Tokgöz: Bir pet şişe suya bile muhtacız

01.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Milliyet’e açıklamalarda bulunan Atakaş Hatayspor Başkanvekili Aydın Tokgöz, “Futbol topuna, antrenman malzemesine, bir pet şişe suya bile ihtiyacımız var” dedi.

Atakaş Hatayspor Başkanvekili Aydın Tokgöz: Bir pet şişe suya bile muhtacız

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından ligden çekilmek zorunda kalan Atakaş Hatayspor, Süper Lig’e devam etme kararı kaldı.

2023-2024 sezonu hazırlıklarına İstanbul’da başlayan futbol takımının, Hatay Osman Çalgın Tesisleri şimdi binlerce depremzedelere ev sahipliği yapıyor. Antrenman sahalarında kurulan çadırlarda depremzedeler barınırken, futbolcu ve teknik heyetin kullandığı idari bina ise depremin izlerini taşıyor.

Deprem öncesi son taktiklerin yazıldığı ve futbolcuların isimlerinin olduğu taktik tahtası olduğu gibi duruyor. Deprem gününden sonra sessizliğe bürünen Yeni Hatay Stadı’nda çimlerin sarardığı, çatıdan kopan metal parçalarının etrafa saçıldığı görüldü. Milliyet’e konuşan Hatayspor Başkan Vekili Aydın Tokgöz, “Futbol topuna, antrenman malzemesine, bir pet şişe suya bile ihtiyacımız var. Ancak her şeye rağmen kentimize moral ve umut olması için, yaralarımızı sarmak adına ligde olacağız” dedi.

Hatayspor Başkan Vekili Aydın Tokgöz, “Hatayspor, zor bir dönemden geçiyor. Bütçe açığımız var, sponsor bulmaya çalışıyoruz. Hataylı işadamlarımız da mağdur, hepimiz depremzedeyiz. Spor bakanlığımız ile federasyonumuzun desteğiyle bulacağımız sponsorlarla bütçe oluşturmaya çalışıyoruz. Maçlarımızı oynayacağımız Mersin Stadı’nda localar ve kombine biletleri satışa çıkaracağız. Herkesin imkanı dahilinde destek olmasını bekliyoruz. Konaklama, ulaşım için de sponsor bulma çalışmalarımız var.”

Haberin Devamı

‘DESTEK BEKLİYORUZ’

Maçlarını Mersin’de oynayacaklarını anımsatan Başkanvekili Aydın Tokgöz, “Maçlarımızı Mersin’de oynayacağımız için taraftarlarımız olmayacak ancak deprem felaketi sonrası Mersin’e göç eden Hataylılarla birlikte bu sezona başlayacağız. Herkesin takımı olmak istiyoruz, tüm taraftarlardan destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Atakaş Hatayspor Başkanvekili Aydın Tokgöz: Bir pet şişe suya bile muhtacız

ÇALIŞMALAR İSTANBUL’DA

Atakaş Hatayspor, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına İstanbul’da başladı. Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde çalışmalarını yapan Hatayspor, 10 Temmuz’dan sonra ikinci etap çalışmaları için Fenerbahçe’nin Düzce’deki Topuk Yaylası’na geçecek.