Almanya Bundesliga Attila Szalai, Hoffenheim'da beklediği fırsatı yakalayamadı!

Attila Szalai, Hoffenheim'da beklediği fırsatı yakalayamadı!

20.10.2023 - 18:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Bundesliga ekibi Hoffenheim'a imza atan Attila Szalai, Almanya ekibinde istediği fırsatı bulamadı. Macar savunmacı, yeni takımında şu ana kadar 3 maçta oynadı.

Attila Szalai, Hoffenheimda beklediği fırsatı yakalayamadı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de sezon başında gelen teklifler sonrası Attila Szalai ile yollar ayrıldı. Macar savunmacı, sarı-lacivertlilere veda ederken Bundesliga ekibi Hoffenheim ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Attila Szalai'nin Almanya kariyeri umduğu gibi başlamadı. 25 yaşındaki stoper şu ana kadar sadece 3 maçta forma şansı buldu. Freiburg maçında kendi kalesini havalandıran Macar savunmacı; Köln, Union Berlin, Borussia Dortmund ve Werder Bremen maçlarında oyuna dahil edilmedi.

Attila Szalai'nin Hoffenheim savunmasında yaşanan sakatlık problemleri sonrası, Eintracht Frankfurt maçında forma giyme ihtimalinin bulunduğu aktarıldı. Hoffenheim Teknik Direktörü Pellegrino Matarazzo açıklamasınıda, "Sorunlara rağmen seçeneklerimiz var. Attila Szalai de iyi bir ritim yakaladı ve bir seçenek olabilir. Geniş kadronun avantajı bu, reaksiyon gösterebiliyoruz" dedi.

Attila Szalai, Hoffenheimda beklediği fırsatı yakalayamadı

Hoffenheim'ın sezon başında 12 milyon 300 bin euro karşılığında transfer ettiği Attila Szalai'nin sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 25 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 14 milyon euro. Macaristan Milli Takımı'nda 39 maça çıkan Attila Szalai, 1 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Yazarlar