Voleybol Melissa Vargas'tan Çin ekibiyle 3 yıllık anlaşma!

Melissa Vargas'tan Çin ekibiyle 3 yıllık anlaşma!

20.10.2023 - 15:41 | Son Güncellenme:

Sezonu Fenerbahçe Opet'te tamamlayan ve Filenin Sultanları ile tarihi başarılar elde eden Melissa Vargas için menajerlik şirketinden açıklama geldi.

Melissa Vargastan Çin ekibiyle 3 yıllık anlaşma

Geçen sezon Fenerbahçe Opet ile Sultanlar Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Melissa Vargas, Çin ekibi ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

3 YILLIK ANLAŞMA
Melissa Vargas’ın menajerlik şirketi SB Community’den yapılan açıklamada; “Melissa Vargas 2025/2026 sezonu sonuna kadar oynayacağı Çin ekibi Tianjin Bohai Bank’a geldi.” ifadeleri kullanıldı.

Vargas ilk açıklamasında “Herkesin böyle iyi ve yardımsever olduğu bir takımda oynamaktan ve burada olmaktan mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Melissa Vargastan Çin ekibiyle 3 yıllık anlaşma

FENERBAHÇE YERİNE STYSIAK'I TRANSFER ETTİ
Bu sezon Vargas'ın yokluğunda Polonya'nın dünyaca ünlü yıldızı Stysiak Fenerbahçe'nin as pasör çaprazı olacak. Sarı-lacivertliler ayrıca sezon bitimi sonrasında Polonya başantrenörü Lavarini ile anlaşmıştı.

ÇİN'DE ŞAMPİYON OLMUŞ, OCAK'TA GERİ DÖNMÜŞTÜ
Sezon'da Çin'de başlayan Küba asıllı Türk pasör çaprazı Melissa Vargas, Çin Ligi’nin bitiminin ardından Ocak ayının ortasında İstanbul'a geri dönmüştü. Çin Kadınlar Voleybol Ligi’nde Tianjin Bohai Bank ile üst üste iki kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

EN İYİ YABANCI VOLEYBOLCU SEÇİLDİ
Melissa Vargas, final serisinin ardından düzenlenen törende “En İyi Yabancı Voleybolcu” ödülüne layık görülmüştü. Başarılı performansıyla Çin’de sezona damga vuran yıldız isim, %61 ile hücum ettiği sezonu 49’u servisten ve 29’u bloktan olmak üzere 417 sayıyla “En Skorer Oyuncu” olarak tamamlamıştı.

FENERBAHÇE İLE ŞAMPİYONLUK YAŞADI
Geçen sezon Melisa Vargas'ın dönüşü sonrası yükselişe geçen Fenerbahçe Opet, uzun süredir hasret kaldığı Sultanlar Ligi şampiyonluğuna ulaşmıştı. Geçen sezon pasör çaprazında Anna Lazerava, Vargas'ın yokluğunda oynamıştı.