Voleybol Ayçin Akyol'dan 2 yıllık imza! Galatasaray resmen açıkladı

Ayçin Akyol'dan 2 yıllık imza! Galatasaray resmen açıkladı

26.01.2024 - 13:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nda Ayçin Akyol'un geleceği belli oldu. Ayçin Akyol 2 yıllık sözleşmeye imzayı attı.

Ayçin Akyoldan 2 yıllık imza Galatasaray resmen açıkladı

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, 2022 yılından bu yana takımda forma giyen Ayçin Akyol ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı. 

Haberin Devamı

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"2022 yılından bu yana Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımızın formasını giyen orta oyuncumuz Ayçin Akyol, 2 yıllık yeni sözleşmeye imza attı."

'BİZİ SEVENLERİ ÜZMEYELİM BABA'

İmza sonrası açıklamalarda bulunan Ayçin Akyol, duygularını şu şekilde paylaştı: 

“Öncelikle bu muhteşem camianın bir parçası olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek isterim. İlklerin ve enlerin kulübü Galatasaray ile hikayeme devam ettiğim için çok mutluyum. Kulübümüzün tüm fertlerine ve taraftarlarımıza bana duydukları güven için çok teşekkür ederim. Bu güveni boşa çıkarmamak, aslanlar gibi sahada mücadelemi vermek için buradayım. Galatasaray benim için sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda bir tutku, sevda, çocukluk aşkımsın diyen milyonların armasını göğsümde taşımak benim için büyük bir onur. En özel parantezi her koşulda, her an her yerde destekleyen cefakâr Galatasaray taraftarı hak ediyor. Sizin coşkunuz, sevginiz ve desteğiniz bizim en büyük gücümüz. Aslanlar gibi savaşarak sizlerle birlikte başarmak, gelecekteki tüm zaferleri sizinle coşkuyla kutlamak istiyorum. Bu sözleşmemizin de Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Son olarak “Bizi sevenleri üzmeyelim baba…” demek istiyorum.”

Yazarlar