Galatasaray SON DAKİKA | Sacha Boey, Bayern Münih için Almanya'ya gidiyor! İşte Galatasaray'a ödenecek bonservis

SON DAKİKA | Sacha Boey, Bayern Münih için Almanya'ya gidiyor! İşte Galatasaray'a ödenecek bonservis

26.01.2024 - 12:12 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Fransız yıldızı Sacha Boey, sağlık kontrollerinden geçmek üzere bugün Almanya'ya gidecek. Sarı-kırmızılıların Sacha Boey transferinden elde edeceği gelir netlik kazandı.

SON DAKİKA | Sacha Boey, Bayern Münih için Almanyaya gidiyor İşte Galatasaraya ödenecek bonservis

Galatasaray'da Sacha Boey, Bayern Münih'e transfer olmak üzere... Fransız yıldız bugün sağlık kontrollerinden geçmek üzere Almanya'ya gidecek. Galatasaray ve Bayern Münih bonservis bedelinde anlaşma sağladı. Galatasaray, Sacha Boey'i rekor bedelle Bayern Münih'e satacak.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Sacha Boey, Bayern Münih için Almanyaya gidiyor İşte Galatasaraya ödenecek bonservis

UÇUŞ İPTAL EDİLDİ! ANLAŞMA BEKLENİYOR

Galatasaray ve Bayern Münih'in henüz resmi olarak anlaşmaması nedeniyle Sacha Boey için yapılan uçuş planı iptal edildi. Fransız oyuncu kulüplerin anlaşmasından sonra Almanya'ya gidecek. Bayern Münih yetkilileri, Atatürk Havalimanı'nda özel jet bekletiyor. Kulüplerin anlaşmasının ardından Sacha Boey, Almanya'ya gidecek.

GALATASARAY'IN TALEBİ 30 MİLYON EURO

Galatasaray'da dünkü İstanbulspor maçı kadrosuna alınmayan Sacha Boey'in Bayern Münih ile anlaştığı ileri sürülürken, kulüp resmi teklifin artırılmasını bekliyor. Bundesliga ekibi Bayern Münih, Sacha Boey ile 4 yıllık sözleşme konusunda anlaştı.

Başarılı oyuncunun 3 milyon euronun üzerinde bir rakam kazanacağı belirtilirken Galatasaray ile Bayern Münih arasındaki Sacha Boey pazarlığı sürüyor.

Haberin Devamı

Yönetimden alınan bilgiye göre Bayern Münih 22 Milyon Euro'ya kadar çıktı. Galatasaray bonuslarla birlikte 30 Milyon Euro istiyor. Pazarlıklar sürerken, Bayern Münih yetkililerinin İstanbul'a özel uçak ile geldikleri ve anlaşma sağlanıp imzalar atılabilirse Boey'i de alıp özel uçakla Münih'e dönme planı içinde oldukları gelen haberler arasında yer alıyor.

SON DAKİKA | Sacha Boey, Bayern Münih için Almanyaya gidiyor İşte Galatasaraya ödenecek bonservis

BUGÜN GALATASARAY'LA SON ANTRENMANINA ÇIKTI

Sky Almanya'nın haberine göre Sacha Boey bugün son kez Galatasaray antrenmanına çıktı. Haberde "Sacha Boey bu sabah Galatasaray'ın antrenman sahasına çıktı ve FC Bayern'e transfer olmak için izin bekliyor. Ancak kulüpler arasında henüz bir anlaşma sağlanamadı. Her ihtimale karşı Bayern, Atatürk Havalimanı'nda bulunan Oberpfaffenhofen'e özel uçak organize etti. Boey zaten Thomas Tuchel ile konuştu ve Galatasaraylı yöneticilerin transfere onay vermesini bekliyor." denildi.