Futbol Aysal'ın son isteği!

Aysal'ın son isteği!

16.10.2014 - 09:38 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, başkanlığı döneminde kulübün hedeflediği seviyeye gelemediği için görevinden ayrıldığını söyledi.

Aysalın son isteği

Galatasaray'da yaklaşan olağanüstü seçim ile 25 Ekim 2014'de Başkanlığı bırakacak olan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yapmayı planladıkları şeyleri yapamayacağını gördüğü için ayrılık kararı aldığını belirtti. Aysal, “3.5 yılı mutlu geçirdim. Camiaya birazcık hizmetim dokunduysa bu beni mutlu edecektir. Başkan adaylarının şansları eşit” dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal yaklaşan Başkanlık seçimi ile ilgili Galatasaray Kulübü'nün önünün açık olduğunu söyledi. Galatasaray Tv'ye konuşan başkan Galatasaray'ın 109 yıllık bir kulüp olduğunu vurgulayarak, “Başkan adaylarını gördükten sonra ümidim daha da arttı. Galatasaray güzel yıllarını devam ettirecek, en ufak bir endişem yok” dedi.

Galatasaray'da 3,5 sene geçirdiğini ifade eden Başkan Aysal biraz hizmetim dokunduysa bu beni mutlu edecektir dedi.

Adayların çok iyi isimler olduğunu vurgulayan başkan, “Başkan adaylarının ikisinin de eşit şansı var. Çok deneyimli ve saygın isimler. İnşallah güzel bir yarış olacak. Benim de bir oy hakkım var. Onu de en iyi şekilde değerlendirerek kullanmak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Bu Cumartesi günü 18 Ekim'de oynanacak derbiye de vurgu yapan Başkan bunun başkan olarak son derbisi olduğunu söyledi. Başkan Aysal, “Özellikle sahamızda çok güçlü bir şekilde taraftarımızı mutlu edeceğimiz ve güzel netice alacağımız bir maç bekliyorum. İçimde hiçbir endişe yok. Tabii taraftarımıza her zaman büyük iş düşüyor. Spor heyecanla yapılan bir şey. Taraftar ne kadar güçlü kendini gösterirse sahadaki netice maçın başında belli oluyor. Her zaman olduğu gibi derbide de statta olacağım. Ayrıca yalnız bu maçta değil sonraki maçları da izlemeye devam edeceğim” dedi.

Yazarlar