Fenerbahçe Aziz Yıldırım'dan Ergin Ataman cevabı! Ali Koç ve Sadettin Saran sözleri

Aziz Yıldırım'dan Ergin Ataman cevabı! Ali Koç ve Sadettin Saran sözleri

24.05.2024 - 18:04 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım, Lüleburgaz'da kongre üyeleri ve taraftarlarla buluştu.

Aziz Yıldırımdan Ergin Ataman cevabı Ali Koç ve Sadettin Saran sözleri

Fenerbahçe'de Haziran ayında gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım, Lüleburgaz'da kongre üyeleri ve taraftarları ziyaret etti.

Haberin Devamı

Ergin Ataman ve Fenerbahçe taraftarları arasındaki tartışmaya değinen Aziz Yıldırım, "Ergin Ataman’ın hareketleri çok ama çok yanlış" dedi.

Ali Koç'un açıklamalarının hatırlatılmasının ardından Aziz Yıldırım, "Onlar tahrik ediyor, benim bağırıp çağırmamı istiyorlar. Bunun uğraşındalar. Dün akşamki lafları kızgınlıktan söylüyor, beni tahrik etmeye çalışıyor. Biz onu 2018’de de tahrik edecek şekilde konuşmadık. Sakin olsun. Hepimiz Fenerbahçe’ye hizmet için buradayız" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluğun önemine dikkat çeken Aziz Yıldırım, "Çocuklar üzülmesin, onları mutlu edelim. Tek çare şampiyonluk; olamazsan tabanda kayma başlar. Bu tehlikeyi görüyorum" diye konuştu.

Jose Mourinho'yla birlikte önemli isimleri takıma dahil edeceklerini vurgulayan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe takımı oldukça iyi bir durumda. Biz, oyuncu satmayı düşünmüyoruz, aksine takıma yeni takviyeler yapacağız. Mourinho'nun gelişiyle birlikte, onun seçtiği ve beğendiği 2-3 oyuncuyu da kadromuza katacağız" dedi.

Haberin Devamı

Sportif A.Ş. için aynı düşüncede olduklarını dile getiren Aziz Yıldırım, "Sportif A.Ş kısmını aynı düşünüyoruz 11 kişi olacak" açıkllamasını yaptı.

Projelerinden bahseden Aziz Yıldırım, "Stadyumda bazı düzenlemeler yapacağız ve kapasitemizi on bin kişi artıracağız. Alt ve Üst tribünde koltukları kaldırarak, yalnızca ayakta seyirci alacağız. Bu yenilikler sayesinde taraftarlarımızla daha güçlü bir atmosfer oluşturmayı hedefliyoruz" açıklamasını yaptı.

Sadettin Saran'ın adaylıktan çekilme sürecine değinen Aziz Yıldırım, "Ali Koç, Sadettin Saran'a 'Sen çekilmezsen Aziz Yıldırım kazanır' demiş. Ardından listeye almamışlar önerdiklerini ve bu durum küskünlüklere yol açmış" diye konuştu.

Derbi öncesi sözlerinin hatırlatılmasının ardından Aziz Yıldırım, "Galatasaray maçına olan inancım nedeniyle söyledim; bizim kadromuz Galatasaray'dan daha iyi, ancak yönetim kısmında sıkıntılar var" dedi.

Ertuğrul Karanlık ve sağlık heyeti ile yollarını ayıracaklarını vurgulayan Aziz Yıldırım, "Sağlık heyeti gidecek. Adamı kovdum, Beşiktaş’a gitti, geri getirdiler" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bir çocuk taraftarın "Sonraki sezon planlarınız neler" sorusuna Aziz Yıldırım şu cevabı verdi:

"Şampiyon olacağız."

Son olarak TFF'ye değinen Aziz Yıldırım, "Seçilirsek TFF için gerekeni yapacağız. 1 ay zaman var. Ağırlığımızı koyacağız, gerekeni yapacağız" dedi.