Almanya Bundesliga Bayer Leverkusen'de Xabi Alonso çıldırdı! Cristiano Ronaldo'yu istedi

Bayer Leverkusen'de Xabi Alonso çıldırdı! Cristiano Ronaldo'yu istedi

24.05.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Bundesliga'da ilk şampiyonluğunu yaşayan Bayer Leverkusen'de teknik direktör Xabi Alonso'nun gelecek sezon için çalışmalarına başladığı öğrenildi. Xabi Alonso'nun Cristiano Ronaldo'yu takımında görmek istediği aktarıldı.

Bayer Leverkusende Xabi Alonso çıldırdı Cristiano Ronaldoyu istedi

Bayern Münih'i Bundesliga'daki tahtından indiren Bayer Leverkusen'de gelecek sezon adına transfer çalışmaları başldı. Bundesliga tarihinde ilk namağlup şampiyon unvanını ele geçiren Bayer Leverkusen'de Xabi Alonso'nun Cristiano Ronaldo'nun peşine düştüğü aktarıldı.

Haberin Devamı

Fox Deportes'in haberine göre; Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Xabi Alonso'nun Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo'yu takımında görmek istediği kaydedildi. Xabi Alonso'nun yıldız futbolcunun transferini yönetimden açık şekilde istediği belirtildi.

Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo bu sezon 43 maçta forma şansı buldu. 39 yaşındaki santrfor bu karşılaşmalarda 42 kez gol sevinci yaşadı. Portekizli yıldız, takım arkadaşlarına 13 asist yaptı.

Bayer Leverkusende Xabi Alonso çıldırdı Cristiano Ronaldoyu istedi

Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 39 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Sporting Lizbon altyapısında futbola başlayan Cristiano Ronaldo daha sonra Manchester United, Real Madrid ve Juventus'ta oynadı. Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nda 206 müsabakada forma şansı buldu. 39 yaşındaki oyuncu bu mücadelelerde 128 kez rakip fileleri havalandırdı.