Diğer Bakan Bak'tan Bolu'ya stadyum sözü!

Bakan Bak'tan Bolu'ya stadyum sözü!

17.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bolu Atatürk Stadyumu’nda sporculara seslenerek, “Bolu stadyumunu güzel bir stadyumla yenileyeceğiz” dedi.

Bakan Baktan Boluya stadyum sözü

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bolu Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen sporcularla buluşma programına katıldı. Tribünleri dolduran sporculara seslenen Bakan Bak, Bolu’ya yapılacak spor yatırımlarını açıklayarak şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Bolu’nun spor şehri olması için çok büyük adımlar atacağız. Yaşamkent gençlik merkezinin tefrişatı yakında tamamlanmış olacak, onu açacağız. Yaşamkent’te bin kişilik spor salonunun inşaatına başlıyoruz. Bolu’da içinde bulunduğumuz stadyumu güzel bir stadyumla yenileyeceğiz. Çok güzel yaşayan stadyumu Bolu’ya kazandıracağız. Çok kısa zamanda çalışmasını tamamlayıp ihalesini yapacağız.”

Bakan Bak, stadyumdaki programının ardından Boluspor Kulübü’nü ziyaret ederek Kulüp Başkanı Savaş Abak ve yöneticilerle bir araya geldi, daha sonra Karaçayır Mahallesinde bulunan Olimpik yüzme havuzu ile cimnastik salonunda incelemelerde bulundu.

Yazarlar