Diğer Bakan Kasapoğlu: ‘Ne istiyorsanız, hazırız’

Bakan Kasapoğlu: ‘Ne istiyorsanız, hazırız’

29.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

2021’de amatör spor kulüplerine 61 milyon lira yardım yaptıklarını söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, “2022’de de her zamankinden daha fazla çalışmak durumundayız” dedi.

Bakan Kasapoğlu: ‘Ne istiyorsanız, hazırız’

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun İstinye’deki Orhan Saka Amatörler Evi’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, bakanlık olarak 2021 yılında amatör spor kulüplerine 61 milyon lira nakdi yardım yaptıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Amatör camianın Türk sporunda çok önemli bir yer tuttuğunu belirten Bakan Kasapoğlu, “Amatör spor kulüpleri Türkiye’de sporun yükünü samimice omuzluyor ve sporun gelişiminde gayretle çalışıyor. Türk sporunun belkemiği olarak ifade edilen bir camia. 61 milyon liralık bir destekle bu yılı kapatacağız. 81 ilimizi kapsayan bir kulüp genişliğiyle 61 milyonun tüm amatör camiaya hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Amatör spor kulüplerine verdikleri desteğin artarak devam edeceğini aktaran Kasapoğlu, “2022’de de her zamankinden daha fazla çalışmak durumundayız. Gelin, 2022’de daha güçlü bir iş birliği yapalım ve tesisleri daha yoğun kullanalım. Ne istiyorsanız bakanlık olarak her türlü imkanı karşılamaya hazırız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar