İspanya La LigaBarcelona Rafinha'nın sözleşmesini uzatıyor

Barcelona Rafinha'nın sözleşmesini uzatıyor

02.11.2015 - 17:06 | Son Güncellenme:

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona, Brezilyalı orta saha oyuncusu Rafinha'nın sezon sonu bitecek sözleşmesini yenileme kararı aldı.

Barcelona Rafinhanın sözleşmesini uzatıyor

Kulüpten yapılan açıklamada, 22 yaşındaki futbolcuyla sözleşmesinin 30 Haziran 2020'ye kadar uzatılması konusunda anlaşma sağlandığı bildirildi. Tam adı Rafael Alcantara do Nascimento olan Rafinha'nın sözleşmesinde 75 milyon avroluk fesih bedeli yer alacağı belirtildi.

Haberin Devamı

İspanyol ekibinin altyapısı La Masia'dan yetişen Rafinha, 2013-2014 sezonu Celta'da kiralık olarak geçirdikten sonra kulübüne dönmüştü.

Barcelona'nın eski oyuncusu Bayern Münihli Thiago Alcantara'nın kardeşi Rafinha, Katalan ekibiyle bu sezon çıktığı 6 maçta bir gol kaydetti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde eylül ayında oynanan Roma-Barcelona maçında sağ dizinden sakatlanan Rafinha'nın uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

KEŞFETYENİ
27 yıl sonra 'Ruhsar' itirafı! 'Sezen Aksu’yu ben eledim'
27 yıl sonra 'Ruhsar' itirafı! 'Sezen Aksu’yu ben eledim'

Cadde | 15.05.2025 - 13:13

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, 90'ların fenomen dizisi "Ruhsar"la ilgili yıllar sonra dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Yazarlar