İspanya La Liga Barcelona'da hayal kırıklığı yarattı! PSV opsiyonlu kiralıyor

Barcelona'da hayal kırıklığı yarattı! PSV opsiyonlu kiralıyor

20.08.2023 - 18:04 | Son Güncellenme:

Barcelona'nın büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak bir türlü beklenen çıkışı yapamayan Sergino Dest'e PSV talip oldu. Eredivisie devinin, 22 yaşındaki sağ beki satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayacağı iddia edildi.

Barcelonada hayal kırıklığı yarattı PSV opsiyonlu kiralıyor

Xavi yönetimindeki Barcelona'da bir türlü beklenen düzeyde performans sergileyemeyen Sergino Dest'in takımdan ayrılacağı iddia edildi. 22 yaşındaki futbolcunun yeni adresinin PSV olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Barcelona'da gözden çıkarılan ABDli futbolcunun PSV'ye transferinin an meselesi olduğu aktarıldı. İspanyol basının Sport'ta yer alan habere göre; Hollanda ekibinin, genç sağ beki satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayacağı kaydedildi.

Barcelonada hayal kırıklığı yarattı PSV opsiyonlu kiralıyor

PSV Eindhoven ile Barcelona arasındaki anlaşmada 10 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesinin yer aldığı aktarıldı. 22 yaşındaki sağ bekin maaşının yarısının Barcelona tarafından karşılanacağı vurgulandı.

22 yaşındaki sağ bekin Barcelona ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Sergino Dest'in güncel piyasa değeri 10 milyon euro. Almere altyapısında futbola başlayan Sergino Dest daha sonra Ajax forması giydi. Barcelona, 2020-2021 sezonu başında ABDli savunmacı için 21 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Sergino Dest geride kalan sezonu kiralık olarak Milan'da geçirdi.

Haberin Devamı

Barcelonada hayal kırıklığı yarattı PSV opsiyonlu kiralıyor

ABD Milli Takımı'nda 26 maça çıkan genç oyuncu, 2 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar