Beşiktaş Beşiktaş'ta şans bulamadı! Belçika'dan talip çıktı

Beşiktaş'ta şans bulamadı! Belçika'dan talip çıktı

20.08.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta yapılan transfer hamlesi sonrası forma şansı bulmakta zorlanan 24 yaşındaki oyuncuya sürpriz bir talip çıktı. Belçika ekibinin genç futbolcuyla ilgilendiği aktarıldı.

Beşiktaşta şans bulamadı Belçikadan talip çıktı

Beşiktaş'ta kurmaylar son dönemde takıma yıldız isimleri dahil etti. Siyah-beyazlılarda üst üste gelen transfer hamleleri sonrası forma şansı bulmakta zorlanan 24 yaşındaki oyuncuya talip çıktığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Belçika temsilcisinin oyuncunun maaşı konusundaki pürüzleri çözmeye çalıştığı kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

ÇOK SAYIDA TAKVİYE YAPILDI

Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transferde hareket eden Beşiktaş, çok sayıda takviyede bulundu. Siyah-beyazlılar özellikle hücum hattını güçlendirdi. Bu süreçte Beşiktaş'la resmi sözleşme imzalayan futbolcular Milot Rashica, Jean Onana, Emrecan Bulut, Daniel Amartey, Alex Oxlade Chamberlain ve Ante Rebic oldu.

Beşiktaşta şans bulamadı Belçikadan talip çıktı

BERKAY VARDAR, SHERIFF'E GİTTİ

Beşiktaş'ın 20 yaşındaki genç önliberosu Berkay Vardar ile yollar ayrıldı. Berkay Vardar, Moldova temsilcisi Sheriff ile anlaşma sağladı. 20 yaşındaki oyuncunun sezon sonuna kadar Sheriff forması giyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

HASIC, SARAJEVO İLE ANLAŞTI

Siyah-beyazlılarda forma şansı bulmakta zorlanan Ajdin Hasic, Bosna Hersek'e gitti. 21 yaşındaki sağ kanat, FK Sarajevo ile el sıkıştı. Ajdin Hasic'in sezon sonuna kadar FK Sarajevo'da kiralık olarak forma giyeceği aktarıldı.

Beşiktaşta şans bulamadı Belçikadan talip çıktı

MONTERO'YA KORTRIJK KANCASI

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği isimler arasında yer alan Francisco Montero'ya sürpriz bir talip çıktı. İspanyol ekipleriyle de anılan 24 yaşındaki savaunmacıya Belçika temsilcisi KV Kortrijk'in ilgi gösterdiği kaydedildi.

KV Kortrijk ile Francisco Montero arasındaki görüşmelerin devam ettiği belirtildi. 24 yaşındaki stoperin maaşı konusundaki pürüzlerin çözülmeye çalışıldığı ifade edildi.

Beşiktaşta şans bulamadı Belçikadan talip çıktı

KADRODA YER ALDI ANCAK KULLANILMADI

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Francisco Montero'yu UEFA Avrupa Konferans Ligi ön elemelerinde oynanan 4 maçta da kadroya dahil etti. Şenol Güneş, İspanyol stopere bu maçlarda bir dakika bile şans vermedi.

Haberin Devamı

Beşiktaşta şans bulamadı Belçikadan talip çıktı

Beşiktaş ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Francisco Montero'nun güncel piyasa değeri 1 milyon 200 bin euro. Atletico Madrid altyapısında yetişen İspanyol savunmacı daha sonra Deportivo La Coruna forması giydi. Beşiktaş, Francisco Montero'yu geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Hamburg'a kiralık olarak gönderdi.