Beşiktaş Barcelona'dan Beşiktaş'a! Görüşmeler başladı, teklif yapıldı

Barcelona'dan Beşiktaş'a! Görüşmeler başladı, teklif yapıldı

24.01.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Rennes forması giyen Nemanja Matic'in transferi konusunda büyük ölçüde anlaşma sağlayan Beşiktaş'ın orta sahadaki bir diğer alternatifi belli oldu. Siyah-beyazlıların, Barcelona'da forma giyen tecrübeli futbolcu için teklifte bulunduğu öğrenildi.

Barcelonadan Beşiktaşa Görüşmeler başladı, teklif yapıldı

Nemanja Matic'i kadrosuna katmak için sona yaklaşan Beşiktaş'ın görüşmelerde bir olumsuzluk yaşanması halinde düşündüğü diğer isim netlik kazandı. Siyah-beyazlıların, Sırp orta sahanın alternatifini Barcelona'da bulduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Sports Digitale'in haberine göre; Beşiktaş, Barcelona forması giyen Oriol Romeu için harekete geçti. Siyah-beyazlıların, İspanyol ekibine 2 milyon euroluk teklifte bulunduğu belirtildi.

Barcelona'da şans bulmakta zorlanan Oriol Romeu'nun takımdan ayrılmaya sıcak baktığı kaydedildi. Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcuyla görüşmelerini sürdürdüğü vurgulandı.

Barcelonadan Beşiktaşa Görüşmeler başladı, teklif yapıldı

Oriol Romeu bu sezon Barcelona'da 21 maça çıktı ve 1 asist üretti. La Liga deviyle sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek İspanyol futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Espanyol altyapısında futbola başlayan Oriol Romeu daha sonra Chelsea, Valencia, Stuttgart, Southampton ve Girona'da forma giydi.