Galatasaray Başkan doğum gününde G.Saray'ın teklifini öğrendi!

Başkan doğum gününde G.Saray'ın teklifini öğrendi!

11.01.2016 - 08:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Independiente takımının Arjantinli golcüsü Martin Benitez'i gündemine aldı.

Başkan doğum gününde G.Sarayın teklifini öğrendi

Galatasaray için Pazar günü ortaya bomba bir iddia atıldı. Arjantin'de Boca Juniors'tan Jonathan Calleri için girişimler yapan Sarı-kırmızılı takım bu ismin alternatifini de aynı ülkede buldu. Galatasaray, Independiente takımının Arjantinli golcüsü Martin Benitez'i gündemine aldı.

Haberin Devamı

Doğum gününde gizemli telefon!

9 Ocak Cumartesi günü tango gösterileriyle 72. yaşını kutlayan Arjantin Kulübü'nün başkanı Hugo Moyano birden müziğin kesilmesini isterken, çalan telefonunu açtığında kendisine, 'Önümüzdeki saatlerde Türkiye'den, Martin için çok ciddi bir teklif yapılacak'' haberi verildi.

Teklif 8 milyon euro

Galatasaray Kulübü'nden bir yetkilinin Arjantin'de Buenos Aires'te olduğu ifade edilirken oyuncu için 8 milyon Euro bonservis bedelinin düşünüldüğü iddia edildi. Martin'in bonservisinin yüzde 85'inin Independiente'de, yüzde 15'inin ise amcası Leopoldo Benitez'de olduğu ifade edildi.

Bu arada başkana en yakın isim olan Fabio Fernandez ise Ole gazetesine, ''Martin henüz tam performansına ulaşmış değil. Bu takımın önemli bir parçasıdır. En az 6 ay kalmalı. Henüz zirveye ulaşmadı'' açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Baştan çıkarıcı!

Bu arada yaşanan bu gelişmelere rağmen Arjantin Kulübü'nün böyle bir teklif gelmesi durumunda hayır demesinin oldukça zor olduğunuz altı çizildi. Geçtiğimiz günlerde Mancuello ve Pisano'nun satışından toplamda 55 milyon Peso gelir eden Indepentiente'yi Galatasaray'ın teklifinin baştan çıkarabileceği kaydedildi.

Martin Benitez kimdir?

Benitez 1994 yılında Arjantin'de dünyaya geldi. Henüz daha 21 yaşında olan oyuncu kariyerine Independiente kulübünde başladı ve hiç bir kulübe transfer olmadı. Toplamda kulübü ile 62 maça çıktı. Çıktığı 62 karşılaşmada ise 9 gol kaydetti. Arjantin vatandaşı olan Martin U17 milli takım forması da giydi. Arjantin U17 ile toplamda 7 karşılaşmaya çıktı ve 2 gol kaydetti. Forvet hattında oynayan golcü ise 1.73 boyunda bulunuyor. (Fotospor)

Yazarlar