Fenerbahçe Berke Özer'in yeni takımı şaşırttı!

Berke Özer'in yeni takımı şaşırttı!

01.09.2022 - 16:49 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yollarını ayırdığı genç file bekçisi sürpriz seçim yaptı.  

Berke Özerin yeni takımı şaşırttı

Jorge Jesus yönetimindeki bu sezon Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, Berke Özer'le yollarını ayırmıştı. Sarı-lacivertli kulüp, genç eldiven İrfan Can Eğribayat'ı 1 yıllığına Göztepe'den kiralamıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Altay'ın yokluğunda 19 resmi maça çıkan Berke Özer, kalesinde 20 gol gördü. Geçen sezon Galatasaray derbisinde süre alan genç file bekçisi yaptığı kritik kurtarışlarla takımının galibiyetinde önemli rol oynamıştı.

WESTERLO, BERKE'YE TALİPTİ

Berke Özer'e eski takımı Westerlo yeniden talip olmuştu. Sürekli forma giymek isteyen genç eldivenin, Belçika ekibine dönmeye sıcak baktığı ifade edilmişti. 22 yaşındaki kaleci, 2019-21 yılları arasında kiralık olarak forma giydiği Westerlo'da çıktığı 46 maçta kalesinde 49 gol görmüştü.

"KARİYERİMİ AVRUPA’DA SÜRDÜRMEK İSTİYORUM"

Kariyerine Avrupa’da devam etmek istediğine dikkat çeken 22 yaşındaki file bekçisi, "Benim için en önemli şey oynamak. Bunun yanında kariyerimi Avrupa’da sürdürmek istiyorum. Ama tabii ki en önemlisi oynamak, oynayabilmek, gelişebilmek. Fenerbahçe’de 4 sene geçirdim. Bu 4 senede çok önemli şeyler öğrendim. Bu öğrendiklerimi, Avrupa’da en iyi şekilde uygulamak istiyorum" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

BERKE'NİN YENİ TAKIMI PORTIMONENSE

Portekizli gazeteci Pedro Sepulveda, Berke'nin Portekiz Süper Lig ekibi Portimonense ile 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladığını duyurdu. Berke Özer'in sağlık kontrollerinden sonra resmi sözleşmeye atması bekleniyor.

Yazarlar