Fenerbahçe Süper Lig'de Michy Batshuayi bombası! Kiralık teklifi

Süper Lig'de Michy Batshuayi bombası! Kiralık teklifi

01.09.2022 - 16:07 | Son Güncellenme:

İngiliz ekibi Chelsea'ye dönen golcü futbolcu Michy Batshuayi için Süper Lig devi devreye girdi. Avrupa'da transfer dönemi bugün kapanırken kadroları UEFA'ya bildirmek için son saat 3 Eylül 01.00 olarak belirlendi. Türkiye'de ise transfer ve tecil dönemi 8 Eylül Perşembe günü bitecek.

Süper Ligde Michy Batshuayi bombası Kiralık teklifi

Geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen golcü futbolcu Michy Batshuayi için Süper Lig devi devreye girdi. İngiliz ekibi Chelsea'ye dönen ve kadroda düşünülmeyen 28 yaşındaki golcü için hamle yapıldı.

Haberin Devamı

CHELSEA'YE GERİ DÖNDÜ
Geride bıraktığımız sezonun başında Beşiktaş'a büyük umutlarla gelen Michy Batshuayi sergilediği performansla camiasından geçer not alamamıştı. Attığı gollerin yanı sıra kaçırdığı pozisyonlarla taraftarını üzen Belçikalı futbolcu sezonun sona ermesiyle kulübü Chelsea'ye döndü.

SALERNİTANA İSTİYOR
Sky Sport'un haberine göre İtalya Ligi Serie A ekibi Salernitana da Belçikalı golcüyü kadrosuna katmak için Chelsea ile görüşmelerde bulunuyor. İki kulübün kiralama şartları konusunda anlaşma zemini aradığı ifade edildi.

AVRUPA'DA SON SAATLER
Danimarka, Hollanda ve Avusturya’da kulüpler, dün itibariyle transfer dönemini bitirerek kadrolarını tamamladı. İtalya ve Almanya’da 17.00’a, İspanya’da 22.59’a, İngiltere’de 23.00’a, Fransa’da 23.59’a kadar bugün transfer yapılabilecek.

Haberin Devamı

AYRILACAK İSİMLER İÇİN AVRUPA KAPILARI KAPANIYOR
Türkiye’deki bazı kulüplerin elden çıkarılmak istenen oyuncular, bugünden sonra Avrupa’da belli başlı ülkelere gidemeyecek. Fakat Romanya’da 5 Eylül, Rusya ve Çekya’da 8 Eylül, Katar ve Yunanistan’da 15 Eylül, Suudi Arabistan’da 17 Eylül, Ukrayna’da 22 Eylül’e kadar transfer sürecek.

Türkiye'de ise transfer ve tecil dönemi 8 Eylül Perşembe günü bitecek.

GECE 01.00 SON
UEFA’nın açıkladığı resmi bildirimde Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde yer alan takımların 2 Eylül’de Orta Avrupa Saati baz alınarak 24.00’a kadar açıklaması gerekiyor. Türkiye, Orta Avrupa’dan 1 saat önde olduğu için temsilcilerimiz için liste verme süresi 3 Eylül 01.00’a kadar sürecek.

YENİDEN SÜPER LİG'E
Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak top koşturan ve siyah-beyazlı takımla çıktığı 42 resmi maçta 14 gol ve 5 asistlik bir performans sergileyen Michy Batshuayi Süper Lig'e yeniden dönebilir

Süper Ligde Michy Batshuayi bombası Kiralık teklifi

BATSHUAYI İÇİN FENERBAHÇE YENİDEN DEVREDE
İngiliz ekibinde teknik direktör Thomas Tuchel'in kadroda düşünmediği 28 yaşındaki forvetin transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Michy Batshuayi için yeniden devreye girdi. Jorge Jesus'un takımın başına geçmesinin ardından santrfor arayışlarını sürdüren ve bu doğrultuda Joshua King ve Joao Pedro takviyeleri yapan Sarı-Lacivertliler bir de net bir forvet oyuncusu istiyor.

Haberin Devamı

SATIN ALMA OPSİYONU İSTENİYOR
Sarı - lacivertlilerin bu transferi satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle bitirmek istediği öğrenildi.

CHELSEA'NİN KOLAYLIK SAĞLAMASI BEKLENİYOR
Sarı-lacivertlilerin transfer gündeminde ilk sıraya yerleşen Belçikalı golcünün maliyeti ortaya çıktı. Chelsea'nin bu transfer için Fenerbahçe'ye büyük kolaylık sağlayacağı belirtildi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon Belçikalı futbolcu sezonun sona ermesiyle kulübü Chelsea'ye döndü.

Süper Ligde Michy Batshuayi bombası Kiralık teklifi

Yazarlar