Beşiktaş Beşiktaş, Emrecan Uzunhan'ı transfer etmek üzere

Beşiktaş, Emrecan Uzunhan'ı transfer etmek üzere

04.07.2022 - 23:21 | Son Güncellenme:

Gedson Fernandes, Romain Saiss ve Cenk Tosun'u transfer eden Beşiktaş, Wout Weghorst'u da İstanbul'a getirdi. Siyah-beyazlıların İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan'ı da kadrosuna katmak için geri sayıma geçti. İşte detaylar...

Beşiktaş, Emrecan Uzunhanı transfer etmek üzere

Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar, Gedson Fernandes, Romain Saiss ve Cenk Tosun'u kadrosuna katmasının ardından, Wout Weghorst'u İstanbul'a getirdi. Beşiktaş, İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan'ı da takıma dahil etmek için geri sayıma geçti.

Haberin Devamı

Süper Lig devi genç futbolcunun transferi için son detayları görüşmeye başladı. Emrecan Uzunhan'ın imzaların atılmasının ardından Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılacağı öğrenildi. 21 yaşındaki stoper geçtiğimiz sezon İstanbulspor'da 21 müsabakada şans buldu. Emrecan Uzunhan bu süreçte 1 gol ve 1 asist üretti. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 525 bin euro olarak gösteriliyor.

Beşiktaş ile İstanbulspor arasındaki anlaşmaya göre siyah-beyazlılar, 21 yaşındaki savunmacı için 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Genç futbolcuyla Beşiktaş arasında 5 yıllık sözleşme imzalanacak. Beşiktaş'ın Emrecan Uzunhan transferi için sonraki satıştan pay ve bonus maddeleri üzerinde görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

Yazarlar