Beşiktaş Beşiktaş - Trabzonspor maçında ortalık karıştı! Uğurcan Çakır'a küfürlü tezahürat

Beşiktaş - Trabzonspor maçında ortalık karıştı! Uğurcan Çakır'a küfürlü tezahürat

16.10.2022 - 22:27 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'la karşı karşıya geldi. Kritik mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi. Dev maçın son dakikalarında Valentin Rosier ile Enis Bardhi arasında tansiyon yükseldi. Beşiktaş tribünleri Uğurcan Çakır'a yönelik küfürlü tezahüratlarda bulundu.

Beşiktaş - Trabzonspor maçında ortalık karıştı Uğurcan Çakıra küfürlü tezahürat

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Trabzonspor'u konuk etti. Heyecan dolu karşılaşma 2-2'lik eşitlikle tamamlandı. Dolmabahçe'deki heyecanı yüksek karşılaşmanın son anlarında sinirler gerildi. Beşiktaş'ın yıldızı Valentin Rosier ile Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu Enis Bardhi arasında yaşananlar dikkat çekti. Öte yandan siyah-beyazlı taraftarlar Uğurcan Çakır'a küfretti.

Haberin Devamı

Heyecan dolu karşılaşmanın 90+1'inci dakikasında Beşiktaş yarı alanında sağ taç çizgisi üzerinde Enis Bardhi ile Valentin Rosier ikili mücadeleye girdi. Pozisyonun sona ermesinin ardından iki futbolcu arasında tansiyon yükseldi. Bu sırada tribünlerden yabancı maddeler sahaya atılmaya başladı. Beşiktaş ve Trabzonspor'un diğer futbolcularının da olaya katılmasıyla gerilim büyüdü. Karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan yaşananları kenardan takip etti.

Haberin Devamı

Yaşanan gerginliğin ardından Beşiktaş'ta Valentin Rosier ile Trabzonspor'da Enis Bardhi sarı kartla cezalandırıldı.

UĞURCAN'A KÜFÜR VE YABANCI MADDE

Kritik müsabakanın 90+3'üncü dakikasında Trabzonspor'un kazandığı duran topta Uğurcan Çakır ağır adımlarla hareket etti. Beşiktaş tribünleri bu sırada tecrübeli eldivene yönelik küfürlü tezahüratlarda bulundu. Uğurcan Çakır oyuna başlatmak üzereyken sahaya yabancı maddeler atıldı. Trabzonspor'un kaptanı bu maddeler sonrası oyunu başlatmadı ve Ali Şansalan'ın yanına gitti. Cenk Tosun bu sırada Uğurcan Çakır'ı tekrar oyunu başlatması için uyardı. Siyah-beyazlıların tecrübeli forveti tribünlere giderek sakin olmalarını istedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş - Trabzonspor maçında ortalık karıştı Uğurcan Çakıra küfürlü tezahürat

YUSUF FAUL YAPTI, ORTALIK KARIŞTI

Heyecan dolu mücadelenin 90+3'üncü dakikasında Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı, Gedson Fernandes'in aşiline doğru bir müdahalede bulundu. Hakem Ali Şansalan bu faul sonrası sarı kartına başvurdu. Beşiktaş'ta Cenk Tosun başta olmak üzere tüm futbolcular hakemin bu kararına tepki gösterdi. Ali Şansalan, Cenk Tosun'u sarı kartla cezalandırdı. Bu arada itirazlar nedeniyle kart gören bir başka isim Valerien Ismael

VAR UYARDI, ÖZÜR DİLEDİ

VAR incelemesinin ardından Ali Şansalan pozisyonu izlemek için kenara geldi. Ali Şansalan pozisyonu inceledikten sonra sarı kartı iptal etti ve Yusuf Yazıcı'ya kırmızı kart gösterdi. Trabzonspor'da kırmızı kart gören Yusuf Yazıcı tribünlerden özür diledi. Bordo-mavililerde Uğurcan Çakır bu karara itiraz etti ve sarı kart gördü.

Haberin Devamı

Beşiktaş - Trabzonspor maçında ortalık karıştı Uğurcan Çakıra küfürlü tezahürat

Kalan sürede başka pozisyon olmadı ve takımlar sahadan birer puanla ayrıldı. Beşiktaş tribünleri son düdük sonrası Valerien Ismael'i istifaya davet etti. Tribünlerde Sergen Yalçın tezahüratları yapılmaya başladı. Öte yandan tribünlere giden futbolcular ıslıklandı.