Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

01.08.2013 - 10:46 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Çebi kaynak yaratacak

Fernandes’e 7.5 milyon euro

Çebi kaynak yaratacak

Brezilyalı süper yıldız için Beşiktaş’ın kasasından sadece 2.5 milyon euro çıkacak. Geriye kalan maliyetin bir kısmını Koç grubu büyük bölümünü ise ikinci başkan Çebi sağlayacak Beşiktaş taraftarının Ronaldinho heyecanı tavan yaptı. Haftalar önce bazı aracılar tarafından siyah-beyazlı takıma önerilen sambacı için resmi görüşmeler geçtiğimiz akşam başlamıştı. İstanbul’a gelen Ronaldinho’nun ağabeyi ve menajeri Roberto Assis, Swissotel’de Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşmüştü.


Buluşmada Ronaldinho’nun transferinin önündeki engeller konuşuldu, yıldız oyuncunun ülkesindeki sponsorluk anlaşmaları ve istenen para masaya yatırıldı. Roborto Assis de Ronaldinho’nun Brezilya’daki sezonu tamamladıktan sonra ocak ayında gelmeye daha sıcak baktığını Çebi’ye iletti. Ve taraflar şimdilik beklemeye geçti. Ronaldinho’nun cevabını birkaç gün içinde Beşiktaş’a iletmesi bekleniyor.

Siyah-beyazlı kulübü en çok düşündüren ise Ronaldinho’nun 10 milyon euro dolayındaki maliyeti. Bu rakamın sadece 2.5 milyon eurosu kulüpten çıkacak. Kalan bölüm için ise sponsor aranıyor. İlk etapta görüşülen Koç grubundan yanıt bekleniyor. Ancak alınan bilgilere göre bu transferi uzun süredir tek başına yürüten Ahmet Nur Çebi, elini cebine atacak ve söz konusu 7.5 milyon euroluk ücretin büyük bölümünü karşılayacak.

‘AHMET AĞABEYE SORUN’

Haberin Devamı

Başkan Fikret Orman ile ikinci başkan Ahmet Nur Çebi arasında, Ronaldinho konusunda yaşanan fikir ayrılığı önceki gece gazetecilere verilen iftar yemeğinde su yüzüne çıktı. Gazetecilerin Ronaldinho konusundaki sorularını, “Ronaldinho gelirse kimin yerine oynayacak? Bu soruyu en iyisi Ahmet ağabey (Nur Çebi) yanıtlasın” diyerek cevaplayan Orman topu ikinci başkanına attı. Çebi ise, “Karşı taraf bu konuda konuşulmasını istemiyor. Bu transfer ocak ayı için de geçerli olabilir” demekle yetindi.

TARAFTARLAR MESAJ YAĞDIRIYOR

Twitter’da yaklaşık 7 milyon takipçisi olan Ronaldinho’ya Beşiktaş taraftarlarından?mesaj yağıyor. @10Ronaldinho adresini kullanan sambacıya, İngilizce olarak, “Beşiktaş’a gel. Milyonlarca taraftar seni bekliyor” mesajları atan taraftarlar dünyaca ünlü süper yıldızı sanal alemden markaja aldılar.

Haberin Devamı

Fernandes’e 7.5 milyon euro

Sunderland-Manu flörtü ciddiye biniyor. Kentin yerel gazetelerinde İngiliz ekibinin Beşiktaş’ın kapısını hayli cömert bir teklifle çalacağı yazıldı.

Önemli talipleri olduğu bilinen Manuel Fernandes için şimdiye dek ön plana çıkan tek takım olarak Premier Lig ekibi Sunderland gözüküyor. Daha önce İngiliz medyasında Eskişehir-spor’a kiralanan N’Diaye yerine düşünüldüğü belirtilen Portekizli yıldız için Sunderland’in önereceği rakam kesinleşti.

Sunderland bölgesinin yerel gazetelerine göre ‘Kara Kediler’ Beşiktaş’a 6.5 milyon pound önerecek. Bu rakamın euro karşılığı ise 7.5 milyon… Kontratının son yılındaki bir oyuncu için gündeme gelen 7.5 milyon euroluk rakamın hayli yüksek oluşu Fernandes’in satılması ihtimalini de güçlendiriyor. Portekizli yıldızın Beşiktaş’ın kendisine önerdiği yeni sözleşmeyi hâlâ imzalamaması da ‘ateş olmayan yerden duman çıkmaz’ dedirtiyor.