Karagümrükspor Olimpiyat'ta 5 gollü düello! Galatasaray, Karagümrük engelini de aştı

Olimpiyat'ta 5 gollü düello! Galatasaray, Karagümrük engelini de aştı

12.05.2024 - 20:55 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 3-2 mağlup etti.

Olimpiyatta 5 gollü düello Galatasaray, Karagümrük engelini de aştı

 

GALATASARAY GOL DÜELLOSUNDA KAZANDI

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Karagümrük ile karşılaşan Galatasaray 5 gollü maçta rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens ve Berkan Kutlu getirdi. Karagümrük'ün golleri Mendes ve Markao'dan geldi.

BERKAN KUTLU SKORU 3-2 YAPTI

Galatasaray, Berkan Kutlu'nun 90. dakikada kaydettiği golle Fatih Karagümrük karşısında 3-2 öne geçti.

MARKAO EŞİTLİĞİ SAĞLADI

Fatih Karagümrük 84. dakikada Markao ile eşitliği sağladı. 

Haberin Devamı
GALATASARAY, MERTENS İLE ÖNE GEÇTİ

Galatasaray, Dries Mertens'in 71. dakikada attığı golle Fatih Karagümrük karşısında 2-1 öne geçti. Barış Alper Yılmaz'ın getirdiği topta baş kaleyi havalandıran Belçikalı yıldız takımını öne geçirdi.

OLİMPİYAT'TA İKİNCİ YARI BAŞLADI

İlk yarısı 1-1 sona eren Fatih Karagümrük-Galatasaray maçının ikinci yarısı başladı.

İLK YARI SONA ERDİ

Fatih Karagümrük-Galatasaray maçının ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı
BARIŞ ALPER SKORU EŞİTLEDİ

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz ile 45+3'üncü dakikada Mertens'in asistiyle Barış Alper ile 1-1'lik eşitliği sağladı.

KARAGÜMRÜK, MENDES İLE ÖNE GEÇTİ

Fatih Karagümrük 34. dakikada Mendes ile öne geçti. Eysseric'in pasında hareketlenen Mendes'in yaptığı düzgün vuruş ağlara gitti ve Fatih Karagümrük 1-0 öne geçti.

ZIYECH'IN ŞUTU AZ FARKLA DIŞARIDA

Galatasaray 32. dakikada Ziyech ile gole yaklaştı. Mertens'in ceza sahası dışına çıkardığı pasta sağ ayağıyla vuruşunu gerçekleştiren Ziyech'in şutu az farkla auta gitti.

Haberin Devamı
MARKAO GOLLE BURUN BURUNA KALDI

Fatih Karagümrük 17. dakikada Markao ile gole çok yaklaştı. Can Keleş'in ceza sahasına çıkardığı topta son anda Nelsson araya girdi.

MUSLERA VE MARKAO ARASINDA ÇARPIŞMA

Fatih Karagümrük 3. dakikada tehlikeli geldi. Can Keleş'in ceza sahasına çevirdiği topta Muslera topu kontrol etti. Markao ile Muslera çarpıştı ve sağlık görevlileri oyun alanına girdi.

OLİMPİYAT'TA MAÇ BAŞLADI

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Karagümrük ile Galatasaray, Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Kritik maçta ilk düdük geldi ve mücadele başladı.

Haberin Devamı
FATİH KARAGÜMRÜK'ÜN İLK 11'İ

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray maçı 11'ini belirledi.

Tolunay Kafkas ilk 11'de şu isimleri tercih etti:

Sirigu, Nazım Sangare, Koray Günter, Ceccherini, Levent Münir Mercan, Rohden, Kourbelis, Eysseric, Mendes, Can Keleş, Markao

GALATASARAY'IN 11'İ BELLİ OLDU

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fatih Karagümrük maçı 11'ini belirledi. Sarı-kırmızılılarda kazanan kadro bozulmadı.

Galatasaray'ın ilk 11'inde şu isimler yer aldı:

Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Ziyech, Barış Alper Yılmaz, Icardi

EMRE MOR ŞOKU!

Galatasaray maçı öncesi Fatih Karagümrük'te Emre Mor şoku yaşanıyor. Ertan Süzgün'ün haberine göre Emre Mor, sakatlığı nedeniyle Galatasaray’a karşı görev alamayacak.

Haberin Devamı
İŞTE ŞAMPİYONLUK İHTİMALLERİ

İki takım da kazanır veya Galatasaray galip gelemezse, şampiyonluk düğümünün çözülmesi için bir sonraki hafta Rams Park’ta oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi beklenecek.

Bununla birlikte Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi halinde Galatasaray'a şampiyonluğunu ilan etme fırsatı doğacak.

Fenerbahçe'nin puan kaybında Galatasaray galibiyet elde ederse sarı-kırmızılılar ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğa ulaşacak. Ayrıca Fenerbahçe'nin kaybetmesi halinde Galatasaray'a 1 puan da yeterli olacak.

G.SARAY'DAN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI

7 FUTBOLCU KART SINIRINDA

Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da 7 futbolcu sarı kart sınırında. Sarı-kırmızılılılarda Lucas Torreira, Victor Nelsson, Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Kaan Ayhan, Sergio Oliveira ve Davinson Sanchez, Fatih Karagümrük maçında sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

Galatasaray, Süper Lig'de gelecek hafta Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

G.SARAY'DAN BÜYÜK ÜSTÜNLÜK

Fatih Karagümrük ile Galatasaray, bugüne kadar ligde 19 kez rakip oldu. Sarı-kırmızılılar 12 defa sahadan galip ayrılırken, kırmızı-siyahlılar ise 2 kez rakibini mağlup etti. 5 karşılaşma berabere sona erdi. Rekabette Galatasaray 36 kez ağları havalandırırken, Fatih Karagümrük ise 16 gol sevinci yaşadı.

KAFKAS İLE BURUK ARASINDAKİ REKABET

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, bugüne kadar resmi müsabakalarda 6 kez rakip oldu. Buruk; Elazığ, Gaziantepspor, Sivasspor ve Galatasaray’ı çalıştırırken, Kafkas da Karabükspor, Kayserispor ve Ankaragücü’nün başındaydı. Bu maçlarda Okan Buruk’un takımları 3, Tolunay Kafkas’ın ekipleri de 1 kez kazandı. 2 mücadele ise berabere sona erdi.

MAÇIN HAKEM KADROSU

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki mücadelede Volkan Bayarslan düdük çalacak. Volkan Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ile Samet Çiçek üstlenecek. Maçın dördüncü hakemliğini Çağdaş Altay üstlenecek.

G.SARAY TEK GOLLE KAZANMIŞTI

Fatih Karagümrük ile Galatasaray arasındaki ilk mücadele sarı-kırmızılıların galibiyetiyle sona ermişti. Rams Park'taki müsabaka Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlanmıştı.

BEIN SPORTS'TA YAYINLANACAK

Fatih Karagümrük ile Galatasaray arasındaki müsabaka Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. Volkan Bayarslan'ın düdük çalacağı karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınalancak.

Fatih Karagümrük - Galatasaray mücadelesinin canlı anlatımını SKORER üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.