Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

28.01.2014 - 09:58 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Vazgeçilmez adam Lescott

Jadson sürprizi

Kartal'a şampiyon sağ bek

Kartal'da geri sayım

Kartal, Sefa İşçi'yi takibe aldı

Vazgeçilmez adam Lescott

Yıldız oyuncunun transferi konusunda yoğun mesai harcayan siyah-beyazlı yönetim, Mario Maloca'yı da 'B planı' olarak yedekte tutuyor

Ronaldinho hüsranının ardından KAP'a bildirdiği Lodeiro transferini de sonuçlandıramayan Beşiktaş, günlerdir gündemi meşgul eden Joleon Lescott konusunda gözünü kararttı... Manchester City'nin bırakmak istemediği 33 yaşındaki stoper için yoğun şekilde çalışan siyah-beyazlılar, mutlu sona ulaşılamaması ihtimaline karşı Mario Maloca'yı da beklemede tutuyor. Yönetimin, sezon sonu serbest kalacak olmasına rağmen Lescott için bir miktar bonservis ödemeyi bile göze aldığı belirtiliyor. İngiliz yıldızın transferini bitirmek için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren yönetici Ahmet Kavalcı'nın, "Her an KAP'a açıklama gönderebiliriz" şeklindeki ifadesi de Lescott konusundaki girişimlerin ciddiyetini ortaya koyuyor. Hajduk Split'in 25 yaşındaki savunma oyuncusu Maloca'ya ise 'son çare' gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

Jadson sürprizi
Siyah-beyazlıların uzun süredir uğraştığı Nicolas Lodeiro transferinin gerçekleşmemesinden sonra Gornik takımında forma giyen Prejuice Nakoulma için teklif veren Beşiktaş'ın, Sao Paulo'da forma giyen orta saha oyuncusu Jadson'u almak için de öneride bulunduğu bildirildi. Daha önce Bursaspor'un da gündemine gelen 30 yaşındaki Jadson için Beşiktaş'ın yaptığı teklifin Sao Paulo kulübüne ulaştığı, değerlendirmelerin yapıldığı, Beşiktaş'a cevabın yarına kadar verileceği bildirildi.
Kartal'a şampiyon sağ bek
Beşiktaş, U17 Dünya Kupası'nı havaya kaldıran Nijerya'nın kaptanı Musa Muhammed'i denemek üzere İstanbul'a getirdi. Futbol direktörü Önder Özen tarafından izlenen ve bir süre A takımla antrenmanlara çıkacağı dile getirilen genç oyuncu, teknik heyetin onay vermesi halinde resmen Kartal olacak. Nijerya Ligi ekibi FC Heart Academy'de forma giyen Muhammed, müstakbel takımı ile ilk idmanına çıktı. Siyah-beyazlıların sıcak karşılaması nedeniyle adapte olmakta güçlük çekmeyen genç sağ bek, ilk antrenmandaki görüntüsü ile sınıfı geçti. Teknik direktör Bilic'in ilk izleniminin de olumlu olduğu dile getirildi.
Kartal'da geri sayım
Ara transfer dönemine iddialı giren, ancak henüz hiçbir yıldızla anlaşamayan Beşiktaş'ta umutlu bekleyiş sürüyor. Kara Kartal'ın, son gün olan 3 Şubat'a kadar Nicolas Lodeiro ve Joleon Lescott'u kadrosuna katmak için tüm imkanlarını zorlayacağı öğrenildi
Hırvat teknik adam Slaven Bilic’in raporu doğrultusunda ara transfer dönemine iddialı bir şekilde başlayan Beşiktaş’ta, dönemin bitimine 7 gün kala hiçbir yıldız isimle kesin anlaşma sağlanamaması moralleri bozdu. Vodafone’la yaptığı sponsorluk anlaşmasının ardından takımına önemli bir isim katması beklenen Kara Kartal, ilk olarak Brezilya futbolunun son döneme damgasını vuran isimlerinden Ronaldinho’yu kadrosuna kazandırmak için yoğun uğraş vermiş ancak bu transferden sonuç çıkartamamıştı. Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncunun ardından girişimlerini sürdürdüğü diğer isimlerden de benzer şekilde olumlu geri dönüş alamadı.
Niko Kranjcar da olmadı
Ronaldinho’nun ardından İngiltere Championship ekibi Queens Park Rangers’ta kiralık olarak forma giyen Dinamo Kiev’li Hırvat orta alan oyuncusu Niko Kranjcar’a da imza attırmak için çabalayan Kara Kartal, kulübünün deneyimli oyuncuyu bırakmak istememesinin ardından bu transferden de geri adım atmıştı. Bütün bu gelişmelerin ardından sürpriz bir şekilde Brezilya Serie A Ligi ekibi Botafogo’nun Uruguaylı yıldızı Nicolas Lodeiro’yu transfer gündemine alan Beşiktaş, oyuncunun kulübünden olumsuz yanıt almasına rağmen girişimlerini devam ettirme kararı almıştı. Konuyla ilgili olarak son açıklamayı yapan Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı’nın, görüşmelerin sürdüğünü açıklamasının ardından Siyah-Beyazlılar’ın yeni bir teklifle Brezilya ekibinin kapısını çalmayı planladığı öğrenildi.
Bonservisini ödemeye hazırlar
Premier Lig ekibi Manchester City’nin deneyimli stoperi Joleon Lescott için transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’ın, takımıyla sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncu için gerekirse bonservis bedeli ödeyebileceği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak Manchester City cephesinden kesin bir açıklama gelmemesi üzerine harekete geçen Beşiktaşlı yöneticilerin, 31 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamak için formül arayışında olduğu öğrenildi.
Kartal, Sefa İşçi'yi takibe aldı
Belçika'nın Anderlecht takımında forma giyen Sefa İşçi için düğmeye basıldı. İtalya'da düzenlenecek olan 'Viareggio Cup' kapsamında Anderlecht A2 Takımı ile sahaya çıkacak olan Sefa'yı izlemek üzere aralarında Beşiktaş'ın da olduğu 8 Türk kulübünün, gözlemcilerini gönderdiği bildirildi.