Beşiktaş Beşiktaş yeni yıldız adayını Almanya'da buldu! Transfer görüşmeleri başladı

Beşiktaş yeni yıldız adayını Almanya'da buldu! Transfer görüşmeleri başladı

01.05.2024 - 18:17 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Almanya'da forma giyen genç oyuncuyla ilgilendiği öne sürüldü.

Beşiktaş yeni yıldız adayını Almanyada buldu Transfer görüşmeleri başladı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışından uzak kalan ve Avrupa kupalarında da bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş'ta idareciler gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, Schalke 04'te forma giyen genç oyuncuyla ilgilendiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Alman basınında yer alan habere göre; Beşiktaş, bonservisi Bayern Münih'te bulunan Yusuf Kabadayı'yı transfer gündemine aldı. Siyah-beyazlıların, Yusuf Kabadayı için harekete geçtiği belirtildi.

Schalke 04'te iyi bir performans gösteren Yusuf Kabadayı için Beşiktaş'ın transfer görüşmelerine başladığı kaydedildi. Schalke 04'ün Yusuf Kabadayı için yapılan anlaşmada 1 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesi yer aldığı vurgulandı.

Beşiktaş yeni yıldız adayını Almanyada buldu Transfer görüşmeleri başladı

20 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Schalke 04'te 23 maça çıktı. Yusuf Kabadayı bu karşılaşmalarda 5 gol atma başarısı gösterdi.

Türk asıllı Alman futbolcunun Bayern Münih ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Yusuf Kabadayı'nın güncel piyasa değeri 900 bin euro. Yusuf Kabadayı, Almanya U20 Milli Takımı'nda 7 karşılaşmada süre aldı.