Beşiktaş Beşiktaş'a Anderson Talisca müjdesi! Bomba iddia: Al Nassr transfer için onay verdi

Beşiktaş'a Anderson Talisca müjdesi! Bomba iddia: Al Nassr transfer için onay verdi

19.08.2023 - 19:12 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta tüm gözler Anderson Talisca transferine çevrildi. Siyah-beyazlıların durumunu yakından takip ettiği Brezilyalı yıldızla ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Beşiktaşa Anderson Talisca müjdesi Bomba iddia: Al Nassr transfer için onay verdi

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın gündemindeki Anderson Talisca'dan sevindiren haber geldi. Siyah-beyazlıların yeniden renklerine bağlamak istediği Anderson Talisca'nın Al Nassr'dan ayrılmasına onay çıktığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Al Nassr kurmaylarının Anderson Talisca'nın alternatifini bulduğu ve transfer için anlaşma sağladığı aktarıldı. Brezilyalı yıldızın transferi konusunda Beşiktaş kurmayları geri sayıma geçti. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ŞENOL GÜNEŞ 'GÖRÜŞTÜK' DEMİŞTİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş kısa süre önce çarpıcı bir açıklamada bulunmuştu. Anderson Talisca ile ilgili soruya Şenol Güneş, "Talisca ile görüntülü konuştum. Çok özlediğini ve gelmek istediğini söyledi ama fiyat 10 milyon eurodan aşağı değil. Talisca, almak taraftara daha farklı bir heyecan katar. Alınsa başka oyuncu almaya gerek yok çünkü fazla mevkiyi alternatif haline getiriyor. O tarza daha uygun fiyata farklı bir oyuncu bulursan yine alırız. Talisca 'Orta yol bulalım, gelmek istiyorum' dedi. Ama istemek başka, gerçekler başka bir şey" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaşa Anderson Talisca müjdesi Bomba iddia: Al Nassr transfer için onay verdi

TALISCA PAYLAŞIMDA BULUNMUŞTU

Şenol Güneş’in açıklamaları sonrası Anderson Talisca sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu. Brezilyalı futbolcu şu ifadeleri kullanmıştı:

"Son zamanlarda ortaya çıkan yalan haberlerin aksine, devam eden bir müzakerem olmadığını açıkça belirtmek isterim. Ayrıca Al Nassr'dan ayrılmaya da niyetim yok. Kulüpte çok mutluyum ve sözleşmemi 3 yıl daha yeniledim."

Beşiktaşa Anderson Talisca müjdesi Bomba iddia: Al Nassr transfer için onay verdi

EMRE KOCADAĞ: İMKANSIZ GİBİ...

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Anderson Talisca transferine dair Fanatik'e konuşmuştu. Emre Kocadağ açıklamasında, "Oyuncu ve kulübü ile görüştük. Talisca’nın aldığı ücret belli. Kulübü oyuncuyu bırakmak istemiyor. Sanırım bu yüzden olacak; verdiği ücretin 3 katı üstünde bedel çıkarmışlar. O yüzden imkansız gibi" ifadelerini kullanmıştı.

TARAFTARLARLA TARTIŞTI

Arap Kulüpler Şampiyonası'ndaki şampiyonluk sonrası Al Hilal futbolcularıyla kavga eden Anderson Talisca, ülkede karışıklığa sebep olmuştu. Brezilyalı futbolcu son olarak kendi taraftarlarıyla tartışma yaşadı.

Beşiktaşa Anderson Talisca müjdesi Bomba iddia: Al Nassr transfer için onay verdi

Suudi Arabistan Pro Ligi'ne 2'de 0'la başlayan Al Nassr'da Al Taawon'a karşı alınan mağlubiyetin ardından taraftarlar Anderson Talisca'ya tepki göstermişti. Brezilyalı futbolcunun taraftarlara tepkisi sonrası olaylar daha da büyümüştü. Al Nassr taraftarları, Anderson Talisca'nın takımdan gönderilmesi için sosyal medyada gündem oluşturdu.

Haberin Devamı

AL NASSR'DAN BEŞİKTAŞ'A: GÖRÜŞELİM

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Anderson Talisca, Barcelona'ya önerilmiş ancak İspanyollar bu öneriyi kabul etmemişti. Al Nassr kurmaylarının yaşanan bu olaylar sonrası Beşiktaş'a haber gönderdiği öne sürüldü.

Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre; Al Nassr, Anderson Talisca'nın transferi için Beşiktaş'la masaya oturma kararı aldı. Yıldız futbolcunun ayrılığına onay çıktığı kaydedildi.

Beşiktaşa Anderson Talisca müjdesi Bomba iddia: Al Nassr transfer için onay verdi

OTAVIO İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Anderson Talisca'yla yollarını ayırmak isteyen Al Nassr'ın aynı bölgeye transfer hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Al Nassr, Porto forması giyen Otavio'nun transferinde geri sayıma geçti.

Suudi Arabistan temsilcisinin Otavio'nun sözleşmesinde yer alan 60 milyon euroluk serbest kalma maddesini ödediği aktarıldı. Al Nassr ile Otavio arasındaki anlaşmanın da sağlandığı kaydedildi. Suudi Arabistan ekibinin Otavio transferini kısa süre içerisinde açıklamayı planladığı vurgulandı.

Haberin Devamı

3 GOLE KATKI SAĞLADI

Anderson Talisca, Arap Kulüpler Şampiyonası'nda bu sezon oynadığı 6 maçta 1 gol ile 2 asist üretti. Al Nassr ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek 29 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Bahia altyapısında futbola başlayan Anderson Talisca daha sonra Benfica, Beşiktaş, Guangzhou Evergrande ve Al Nassr formaları giydi. Brezilyalı yıldız için toplamda 41 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödendi.

Yazarlar