Beşiktaş Beşiktaş'a dünyaca ünlü teknik direktör! 1,5 yıllık sözleşme teklifi

Beşiktaş'a dünyaca ünlü teknik direktör! 1,5 yıllık sözleşme teklifi

22.12.2023 - 19:41 | Son Güncellenme:

Rıza Çalımbay'la yollarını ayıran Beşiktaş'ın dünyaca ünlü teknik direktöre 1,5 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Beşiktaşa dünyaca ünlü teknik direktör 1,5 yıllık sözleşme teklifi

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'la yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merak edilmeye başlandı. Tribünlerden Sergen Yalçın lehine tezahüratlar yükselmesine rağmen kurmayların ilk hedefinin yabancı teknik direktör tercihi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın bu doğrultuda dünyaca ünlü teknik direktörle görüşmelere başladığı öğrenildi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş, Ole Gunnar Solskjaer'le masaya oturdu. Siyah-beyazlıların, Norveçli teknik direktöre 1,5 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu belirtildi.

Norveçli teknik direktörün menajerinin İstanbul'da olduğu öğrenildi. Sports Digitale'in haberine göre; Ole Gunnar Solskjaer'in menajeri Beşiktaş ile görüşmeler yapmak üzere İstanbul'a geldi.

Molde'de teknik direktörlük kariyerine başlayan Ole Gunnar Solskjaer daha sonra Cardiff City ve Manchester United'ı çalıştırdı. 50 yaşındaki teknik direktör daha önce şu başarılara imza attı:

2 - Norveç Ligi şampiyonu
1 - Norveç Kupası şampiyonu

Haberin Devamı

ÇALIMBAY'DAN ARAT'A TEPKİ

Beşiktaş'ta görevinden ayrılan Rıza Çalımbay, Başkan Hasan Arat'a tepki gösterdi. Başkanlık seçiminin ardından yalnız bırakıldığını belirten söyleyen Rıza Çalımbay, şöyle konuştu:

"Basında isimler çıkıyor, onları tekzip etmiyorlar. Bunu böyle yaparsan oyuncular da hoca zaten gidecek der. Ben onlara nasıl saygı duyuyorsam, onların da bana saygı duyması gerekiyor. Maddi açıdan hiçbir şey istemedim. Ben 2, 3 gün olsun Beşiktaş olsun diyen birisi de değilim. Ben her yerde çalıştım. Burada ben hiçbir madde yazmadım. Bir antrenör alıyorsanız arkasında durun. Siz antrenörün arkasında durmazsanız tek başına kalır. Sizin desteğiniz olursa farklı olur. Kesinlikle yalnız bırakıldım. Birisi çıkıp Rıza Çalımbay benim antrenörüm dedi mi? Bir kez Feyyaz söyledi."

HATAYSPOR MAÇINDA TOPRAKTEPE

Beşiktaş'ın Süper Lig'in 18'inci haftasında Hatayspor ile oynayacağı maçta yedek kulübesinde Serdar Topraktepe'nin olacağı öğrenildi. Serdar Topraktepe'nin Hatayspor maçına kadar A takım antrenmanlarını da yöneteceği belirtildi.

Yazarlar