Basaksehir Josef de Souza geri dönüyor! Transfer için anlaşma sağlandı

Josef de Souza geri dönüyor! Transfer için anlaşma sağlandı

22.12.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Josef de Souza'ın ara transfer döneminde Türkiye'ye geri dönmeye hazırlandığı öğrenildi.

Josef de Souza geri dönüyor Transfer için anlaşma sağlandı

Türkiye'de daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Josef de Souza, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Tecrübeli orta sahanın bu paylaşımı sonrası çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma "Geri geliyorum" notunu düşen Josef de Souza'nın İstanbul ekibiyle anlaştığı iddia edildi. Ajansspor'un haberine göre; Süper Lig ekiplerinden Rams Başakşehir, Josef de Souza ile prensip anlaşmasına vardı.

Brezilyalı orta saha oyuncusuyla Süper Lig'den 3 kulübün daha ilgisinin bulunduğu aktarıldı. 34 yaşındaki orta saha bu sezon Beijin Guoan'da 20 maça çıktı. Josef de Souza bu karşılaşmalarda 4 gol sevinci yaşadı. Brezilyalı futbolcu aynı süreçte 2 asist üretti.

Beijing Guoan ile sözleşmesi 31 Aralık 2023'te sona erecek Josef de Souza'nın güncel piyasa değeri 500 bin euro.

Vasco da Gama altyapısında futbola başlayan Josef de Souza daha sonra Porto, Gremio, Sao Paulo, Fenerbahçe, Al Ahli ve Beşiktaş formaları giydi. Josef de Souza, Brezilya Milli Takımı'nda 3 maçta şans buldu.

Haberin Devamı

34 yaşındaki orta saha daha önce şu başarılara imza attı:

1 - UEFA Avrupa Ligi şampiyonu
2 - Portekiz Ligi şampiyonu
1 - Portekiz Kupası şampiyonu
1 - Türkiye Süper Lig şampiyonu
1 - Türkiye Kupası şampiyonu
1 - Türkiye Süper Kupası şampiyonu
2 - Portekiz Süper Kupası şampiyonu

Yazarlar