Beşiktaş Beşiktaş'a kötü haber! Talisca için FIFA'ya gidiyor

Beşiktaş'a kötü haber! Talisca için FIFA'ya gidiyor

21.08.2023 - 18:43 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Beşiktaş'ta Talisca konusunda kötü haber geldi. Al Nassr'ın konuyla ilgili FIFA'ya gittiği iddia edildi.

Beşiktaşa kötü haber Talisca için FIFAya gidiyor

Süper Lig'de son olarak Pendik ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Anderson Talisca konusunda kötü haber geldi. Siyah-beyazlı takımın uzun süredir gündeminde bulunan Talisca ile ilgili Al Nassr kulübünün FIFA'ya gideceği iddia edildi.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ ÇOK İSTİYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Anderson Talisca'nın transfer edilmesini istiyor. Tecrübeli teknik adam Talisca ile görüştüğünü ve Brezilyalı yıldızın da siyah-beyazlılara geri dönmek istediğini belirtmişti.

Şenol Güneş geçtiğimiz hafta oynanan Fatih Karagümrük maçının ardından Talisca konusuna açıklık getirdi. Güneş, "Talisca konusunda benim söylediğimde yanlışlık yok. 'Talisca sizi özledim' dedi. Ben de o zaman gel dedim. Ancak istekler ve gerçekler başka. Bildiğim kadarıyla yönetimimiz başvurdu. Onlar da vermeyi düşünmüyor ama yarın ne olur bilemeyiz tabi." ifadelerini kullanmıştı.

TALISCA, GÜNEŞ'İN SÖZLERİNİ YALANLADI
Al Nassr'da mutsuz olduğu ve ayrılacağı yönündeki haberlerin ardından Şenol Güneş'in de açıklamalarda bulunmasının ardından Anderson Talisca, transfer ve Beşiktaş konusuna sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Haberin Devamı

Anderson Talisca, Şenol Güneş'in açıklamalarını yalanlarken "Son zamanlarda ortaya çıkan yalan haberlerin aksine, bir transfer görüşmesi yapmadım. Al Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok. Burada çok mutluyum ve sözleşmemi 3 yıl uzattım. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum." ifadelerini kullandı.

FIFA'YA ŞİKAYET EDECEK
Suudi Arabistan basınından çıkan haberlere göre, Al-Nassr, Talisca görüşmelerinin yasa dışı olduğu gerekçesiyle Beşiktaş hakkında FIFA'ya suç duyurusunda bulundu.

TALISCA, AL NASSR'DAN NE KADAR KAZANIYOR?

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Çin Süper Lig ekibi Guangzhou'ya transfer olmuştu. Brezilyalı yıldız 3 yıllık Çin macerasının ardından 2021 yazında Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Suudi Arabistan basınında yer alan haberler göre Anderson Talisca, Al Nassr'dan yıllık 8 milyon euro kazanacak. Brezilyalı yıldızın sözleşmesinde 3 milyon euroluk bonus maddeleri de yer alıyor.