Beşiktaş Beşiktaş'a Slovak yıldız! Transfer için yakın takip

Beşiktaş'a Slovak yıldız! Transfer için yakın takip

19.02.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Braga'dan Al-Musrati ve Legia Varşova'dan Ernest Muçi hamleleriyle dikkat çeken Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların 27 yaşındaki Slovak yıldızı gündemine aldığı öne sürüldü.

Beşiktaşa Slovak yıldız Transfer için yakın takip

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta idareciler gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlıların bu doğrultuda sürpriz bir isme yöneldiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın 27 yaşındaki Slovak yıldızı renklerine bağlamak istediği iddia edildi. Nottingham Forest'tan Joe Worrall'ı satın alma opsiyonuyla kiralayan Beşiktaş'ın gelecek sezon savunma hattına mutlaka bir takviyede bulunmak istediği belirtildi.

Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş, Denis Vavro'yu transfer gündemine dahil etti. Siyah-beyazlılarda gözlemcilerin Denis Vavro'yu Manchester City maçında izlediği kaydedildi.

Kopenhag forması giyen Denis Vavro'nun sezon sonuna kadar takip edileceği aktarıldı. Denis Vavro bu sezon Danimarka temsilcisinde 34 maça çıktı. Slovak savunmacı bu müsabakalarda 3 gol sevinci yaşadı ve 1 asist üretti.

Denis Vavro'nun Kopenhag ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 27 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Haberin Devamı

MSK Zilina altyapısında futbola başlayan Denis Vavro daha sonra Lazio, Huesca ve Kopenhag'da oynadı. Kopenhag, 2022-2023 sezonu başında Denis Vavro için Lazio'ya 4 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

27 yaşındaki savunmacı, Slovakya Milli Takımı'nda 19 karşılaşmada şans buldu. Denis Vavro bu dönemde 2 kez rakip ağları sarstı.